Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky dubnatko i kvetnatkove, tak uz se nenechte premlouvat
a sup k nam do Kvetnatek 2005, jak uz tu holky psaly, bude nas vic, nebudeme se bat vlka nic a kdo ze bude ten 50ty - holcicka nebo kluk? ![]()
Jsem z toho jelen, chtěla jsem se tedy přihlásit do květňátek, ale totálně jsem nepochopila princip, jak se přidat, jak číst květňátka atd… Poraďte mi, prosím, mám v tom totální chaos.Přišlo mi to strašně nepřehledné a asi to bude tím, že se v těch deníčcích neumím pohybovat . Díky věrka ![]()
Ahoj veverko, ke Květňátkům 2005 se můžeš přidat naprosto jednoduše. Jednou za čas některá z nás napíše deníček na určité téma, a pak se v něm kecá, o tématu, o dětičkách, o všem možném… Teď aktuální najdeš tady: https://www.emimino.cz/modules.php?… Přímo pod hlavním textem deníčku je vždy „Vložit komentář“ - a tak můžeš připisovat informace o Vás. Budeme se na Tebe těšit… ![]()
Hanka a Matýsek z Květňátek 2005
Ahoj Veverko a Michálku, už se na vás v Květňátkách těšíme. Zítra máme výlet na Říp, tak se nelekněte, kdyby se dlouho nikdo neozýval. Odpoledne, až se vrátíme, se to určitě zase rozeběhne ![]()
Pa, doufám, že zítra večer už se „uvidíme“ v deníčku:O)
Jaa
Ahoj dubňátka!!!
Zdravíme všechny, které nepatří ještě do květňátek
. Název květňátka 2005 berte opravdu jen orientačně, protože máme jedno březňátko, minimálně 10 dubňátek (Alešek patří k nim - 21.4.2005, i když termín měl až 7.5.
).
Do deníčku aktuálního se dostanete viz předchozí odkaz (tam v mém posledním komentáři je i web adresa našich web stránek, kde máme i tabulku s mírama miminek, jak se nám vyvíjejí a kdy a kde se narodila a tak).
Pokud se chcete podívat na starší deníčky, tak si zadejte úplně nahoře na úvodní stránce do kolonky hledat - květňátka 2005 a pak aby se vyhledávalo v miminkovských deníčcích nebo i v těhulkovských - jsme od září 2004
. Většina deníčků je stažená i na našich web stránkách. Ale poslední min 4 tam ještě nejsou..
Taky máme vlastní fotogalerii (klikněte na nová fotogalerie a v pravém sloupci zhruba uprostřed je květnátka 2005). Takže tam můžete přidat i ty svoje poklady ![]()
UF, pokud budete chtít dodat svoje dubňátka/květňátka 2005 do našich tabulek miminek a vývoje miminek, napište mi prosím - kdy a kde se narodila, míry při narození, míry v 6t, 3m a 6m. Případně mi pošlete i fotky z daných období (ryzu@seznam.cz).. Jsem taková „nástěnkářka“ květňátek
.
Moc rády vás přijmeme mezi sebe, opravdu!!!
Tak jsem poctivě napsala komentář do deníčku, ale prostě nejde ho odeslat, inet mi funguje a tak nevím. Chtěla jsem otevřít fotogalerii a taky se mi nenatáhla. Tak se zatím asi nepřidáme.
No a tak jen hlásím k Míšovo dovedonostem, že se včera začal přetáček i ze zad zpět na bříško.
Hezký výlet věrka
Ahoj Verko,
tvuj komentar je v denicku Kvetnatek. Ja jsem ho tam nasla. Komentare se pripisuji az na uplny konec. Ten tvuj je ted predposledni, tak se na to mrkni.
Lenka
Tak to je dobře, mě totiž ta stránka jako by pořád jen stahovala data a ne a ne se ukončit.