Miminka -duben 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
26.10.05 09:16

Miminka -duben 2005

Ahoj holky, je nejaky denicek dubnovych miminek ? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4921
26.10.05 09:35

Je denníček Jarňulky 2005-aktuální díl-Výlet na Vysočinu, jinak je ještě denníček Květňátka 2005 tam by se určitě dalo taky přidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
26.10.05 11:28

Ahojky:O)
Jsem z deníčku Květňátka 2005 (ale Sára je narozená 26. dubna a dubňátek máme spoustu:O) a budeme moc rádi, když se k nám Ty i Tvoje mimi přidáte! V neděli zrovínka jedeme na Říp - kdyby se Ti chtělo se s námi rovnou seznámit osobně :wink: Určitě mrkni k nám do deníčku, nejsme uzavřená společnost = stále přijímáme mezi sebe nové maminky s miminky :lol:
Papa, těším se na Tebe a mimíska, Jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
27.10.05 09:21

dubňátka

Jé tak to se zkusím připojit i já. Míša se narodil 28.4.. Jen tak pro zajímavost, jestli budete mít některá čas s dubňátkem, pošlete mi jak vypadá váš jídelníček, kolik měříte a vážíte a co už ty vaše miminka všechno umí. Mooc díky věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.10.05 11:10

Ahoj holky,

ráda bych se taky, pokud možno, přidala do deníčku Květňátek 2005, dcerka je 21. května, nevím, ale, jak to udělat?? :)

Díky moc

Petra+Simča

• Citovat
  • Upravit
1829
27.10.05 11:19

Ahoj Petro, přidáš se jednoduše - otevřeš si náš deníček - teď je aktuální Květňátka 2005 - Co dělat když… díl 1. , no a napíšeš nám o Vás něco… :-) A když budeš rychlá, stane se Simča 50.květňátkem. :-)

Hanka a Matýsek z Květňátek 2005

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
27.10.05 12:27

Tak dubnatka se schazi.Ted nemam moc casu, ale aspon kratce. Muj chlapecek je z 21.4.,zatim porad kojim, asi dnes zkusim poprve mrkvicku. Ted se naucil otacek na brisko,zpatky mu to nejde, to musim nastoupit ja. Jinak co umi-moc toho zatim neni-otaci se za vsim, prendava si hracky, hazi dudlikem z postylky a snazi se o nejake slabiky. Krasne se smeje.Co vas jidelnicek ?
Zatim ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
27.10.05 13:28

Míša

No jsme na tom jako vy, otáčí se na bříško na obě strany, ale zpátky né, to začne ryčet a chce obrátit. Já nekojím a tak už jsme déle na příkrmech, je to jedlík, tak sní vše co mu předložím. Dětská mi řekla ať mu od 5.měsíce dávám i bílý jogurt a tak ho taky baští, ale má reflux a tak v něm jogurt moc nevydrží, to je lepší banán nebo strouhané jablíčko či hruška. Míša je pěkné čertovo kvítko. V noci sice nebaští, ale každou chvíli se probudí a začne kňourat, tak vstanu, dám dudlíček, pohladím ho a spíme dál. A takhle celou noc, třeba i 10×. No je to záběr, ale určitě menší než krmení v noci. :lol: věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
27.10.05 13:29

My jsme u květňátek asi měsíc a vzali nás mezi své. Takže holky díky. Zkuste to taky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
27.10.05 20:25

Ahoj dubňátka, to jste mi káply do noty!! :lol: Kubík se narodil 29.4.2005, takže bude brzy půlroční! Hrozně to letí a já zjišťuju, že jsem do něj čím dál tím víc zamilovaná :lol: Zatím se umíme přetočit na bříško na levou stranu, tu druhou jsme zatím neobjevili. Vzhledem k tomu, že je Kuba velký jedlík, tak přikrmujeme už skoro měsíc. Výhodou je to, že papá téměř vše a ještě ho to hodně baví. Zatím dáváme polední příkrmy masozeleninové a večer kašičku. A teď už se chystáme na ovocné příkrmy na dopoledne. Taky se už asi 2 měsíce v noci hodně budíme a nakonec jsem zjistila, že to bylo asi hladem, už týden po večerním kojení dokrmuju nutrilonem a v noci taky a spaní se nám ohromně zlepšilo. Sice jsem původně chtěla kojit co nejdéle, ale Kubík je prostě žrout :? No a ještě k tomu co umíme, jak přes den necháváte děti? My si hrajeme většinou na dece, kde se různě točí, hraje si pod hrazdičkou apod. Někdy nechávám Kubu v lehátku, aby hned třeba nevyhodil oběd. No a teď do mě hučí tchýně a prababička, že ho mám dávat přes den do postýlky??? Že se prý začne přitahovat na žbrdlinky a bude si sedat 8O . Přijde mi to teda ujetý, ale ráda bych znala i jiný názor. Zatím mi přijde, že si v postýlce bez mantinelů jen ubližuje :( Věčně má přilehlou ruku nebo nožičku zkroucenou za žbrdlinou.....Docela mě to překvapilo a přijdu si jako neschopná matka??? Nejsem zastáncem nějakého násilného vývoje. Tak prosím napiště, jak to máte vy…Mějte se krásně. Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.10.05 21:10

Ahoj, taky se připojujeme k dubňátkům, Martínek je narozený 8.4.2005. A co už umíme? Jelikož je to velký buřtík, tak hlavně nám jde papání. Martínek měl v 6měs. 9,5 kg( PV 3,70kg). Od 5,5měs je přikrmován, zeleninka mu nečiní problém, zbaští vše, co mu předložím, mrkvičku, brambory, brokolici, pórek, květák, ovoce mu dávám jako odpolední svačinku a večer trochu kaše, jinak je pořád kojený. S přétáčením je lenoch, otočí se jen když se mu moc chce, možná že bude nekdo z vás namítat, ale od 6měs. sám sedí, bez opory a je hrozně spokojený, je velké hop:,–(lo, jakmile je na klíně, skáče a skáče a už ani nebaletí na nožkách. K tomu spaní do 4měs. spal v noci i 8hodin v kuse, pak se to nějak zvrtlo a budil se co 2 hodky, teď doufám, že už se to zase vrací k normálu a vydrží 7 hod. spinkat. Budu ráda když mi dáte vědět, jestli mám jen já takového cválíka, nebo je vás víc. První syn měl tuto váhu až v roce a to byl také do 1/2roku plně kojen.
 Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.10.05 21:26

Náš Kuba je taky buclík, jelikož se narodil o měsíc dřív, tak měl jen 2,5 kg a v 6 měsících má necelých 8 kg. Vypadá to, že svůj „handicap“ dohnal :wink: Tím, že je tak baculatý, tak si zatím nestrčí nožičku do pusinky, ale tak legračně si chytá nohy za kotníky, do pusinky mu toho ještě dost chybí :) My máme přetáčení moc rádi, sezení nás baví jen na klíně, samotnému se to moc nevede a asi mu to není ani moc příjemné - zatím. Takže si myslím, že je zbytečné ho do něčeho nutit a naopak, pokud je Martínek v sedě spokojený, tak je to super a zase se mu nechce do přetáčení…S apetitem to máme naštěstí stejné - sníme vše, co nám je předloženo, jinak kojíme. Petra

• Citovat
  • Upravit
130
27.10.05 21:28

ten anonym jsem já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
27.10.05 21:37

Pocujte diskutovatelky.Uz niekolkokrat tu bolo povedane-nezakladajte uz zalozene a sup k nam do kvetnatok. :lol: :!
tam sa dozviete veci…
https://www.emimino.cz/modules.php?…
toto je nas najnovsi dennicek, zorientujete sa rychlo, netreba sa bat.a ako tu uz pisali moje kolegyne kamratky spoludennickarky, je nas 49, takze kto bude 50ty???
a co ten Rip??? pridate sa niektora??je to tuto nedelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
27.10.05 21:41

Holky, tak nesoukromničte a šup do Květňátek 2005 :! Tam se dozvíte o jídelníčku i o všem jiném tolik informací, že nebudete vědět, kde vám hlava stojí :lol: Těšíme se na vás.
Pa Jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky