Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
zakládám tuhle diskuzi protože čekám mimčo v červenci 2014 a zajímalo by mě, jestli je tady ještě nějaká Brňačka, která má podobný termín
Zatím jsem našla diskuze jenom po květen a nebo bez určení místa. Tak kolik nás tady bude? ![]()
Ahojík..termín mám 10.7. nebydlím přímo v Brně..ale mámtam rodinu a odmalička tam vyrůstala..takže tam jezdím často..Jinak rodit budu 100% v brně ![]()
Sem konec června počítá se to ještě
. Sice se zs pár měsíců stěhujeme k Slavkovu, ale vím že v Brně budu pořád. Mám tu všechny přátele
Ahoj, termín porodu mám 25.7. a jsem z Brna, na emimino začínám, tak vše zatím poznávám ![]()
@Hanča Domča A už víš v které porodnici? Já jsem nad tím zatím moc nepřemýšlela, ale vím že až na to přijde tak budu hrozně slídit po všech informacích abych pak nebyla z něčeho překvapená ![]()
Červen se rozhodně počítá
Já jsem z Líšně, tak když budete holky jezdit do Brna, můžeme jít prohnat kočárky
Nějak mi připadá, že všechny holky kolem mě už mají děti docela odrostlý anebo stihnout vyrůst dřív než já porodit, tak sháním někoho na výlety, samotnou mě to nebaví ![]()
@Andrea134 Tak jelikož jsem první dceru rodila na obilňnáku a byla jsem spokojená tak opět půjdu tam ![]()
Já jsem prvorodička
Chcu si právě ještě pozjišťovat jak to kde funguje, taky jaký je kde přístup sester, i když to je spíš o náhodě na koho zrovna narazím ![]()
@Andrea134 to asi ne bydlím tu chvilku a nikoho krom jedné kamarádky tady neznám. Jinak jsem taky prvorodička, a rodit teda nebudu v Brně, ale ve Vyškově
@Idril Tak to docela pendluješ
Já tady bydlím zatím celý život, ale nějak zjišťuju, že jako těhotná tady nemám moc lidí se kterýma můžu něco podnikat. Všichni chodí akorát na pivo ![]()
@Andrea134 to mě povídej… jojo z podnájmu do podnájmu po celém Brně
, až teď bude vlastní barák
Jinak kde v Lišni bydlíš? Já na Horníkové.
@Idril Teď na Sedláčkove, ale s přítelem přemýšlíme, že když se nám podaří sehnat peníze na opravu, tak bysme si zabrali jedno patro u našich v baráku. Přece jenom máme teď 2+kk bez balkonu a tam bysme měli 3 nebo 4+1 s balkonem a zahradou
Akorát ty peníze zatím nějak nejsou, tak uvidíme… a taky ještě stanovuju podmínky soužití s mojí máti, není to úplně jednoduchý ![]()