Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem očkovala a jsem za to ráda, naše známá neočkovala a málem to dopadlo tragicky, bydlet nekde mimo Brno neočkovala bych, ale v Brně kór když často jezdíme mhd, chodíme do krámu sem se bála neočkovat…
Však já očkuju, ale ne tak brzy… teda ne tělíčko menší 5kg a to holt do 5 měsíců nesplníme
Pro NEočkování nejsem
Jj tak to chápu, taky sem nechtěla před 5 kilama, a neenchala sem naočkovat ani když měol manžel rýmu, na to si dávám pozor, aby sme byli doma všichni fit ![]()
@Bejbyy píše:
Však já očkuju, ale ne tak brzy… teda ne tělíčko menší 5kg a to holt do 5 měsíců nesplníme
Pro NEočkování nejsem
@Bejbyy Díky moc za linky! O tom pediacelu jsem slyšela a teď mám konečně více info. Teošek měl už ve dvou mesících téměř 6 kg, je to takovej malej obřík ![]()
Kvůli váze tedy čekat nemusíme a jestli mu nic nebude, asi ho necháme naočkovat ve 3 měsících první dávku.
Mějte se a ať vás ti zlobivci nechají aspoň dobře vyspat (Teo se stále budí i v noci po 2-4 hodinách na kojení,( no někde ty kila nabrat musel
)
@LNA Naše malá měla v 6 týdnech 5,5 kg
Ale i tak jsem chtěla počkat co nejdýl. Navíc jsem myslela, že schéma 2+1 jde až od 6m, ale když to jde i dřív, tak začneme ve 4m a Pediacel 2+1 ![]()
Holky jaká je v Brně voda? Nevím teda jestli jste někdo na UM, ale převařujete někdo jen kohoutkovou?
@Bejbyy píše:řekla bych, že dobrá, ale 1. synovi jsme kupovali na čaje (kojila jsem ho) určitě balenou. Jestli si dobře pamatuju, kohoutkovou až od 9 měsíců.
Holky jaká je v Brně voda? Nevím teda jestli jste někdo na UM, ale převařujete někdo jen kohoutkovou?
Myslím, že je tady docela tvrdá voda, ale kdy se může dát to netuším…