Miminka s termínem léto 2014 Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10248
13.11.14 09:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
13.11.14 17:01

Já jsem očkovala a jsem za to ráda, naše známá neočkovala a málem to dopadlo tragicky, bydlet nekde mimo Brno neočkovala bych, ale v Brně kór když často jezdíme mhd, chodíme do krámu sem se bála neočkovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
13.11.14 17:03

Však já očkuju, ale ne tak brzy… teda ne tělíčko menší 5kg a to holt do 5 měsíců nesplníme
Pro NEočkování nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
13.11.14 17:06

Jj tak to chápu, taky sem nechtěla před 5 kilama, a neenchala sem naočkovat ani když měol manžel rýmu, na to si dávám pozor, aby sme byli doma všichni fit :)

@Bejbyy píše:
Však já očkuju, ale ne tak brzy… teda ne tělíčko menší 5kg a to holt do 5 měsíců nesplníme
Pro NEočkování nejsem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LNA
712
13.11.14 21:59

@Bejbyy Díky moc za linky! O tom pediacelu jsem slyšela a teď mám konečně více info. Teošek měl už ve dvou mesících téměř 6 kg, je to takovej malej obřík :)

Kvůli váze tedy čekat nemusíme a jestli mu nic nebude, asi ho necháme naočkovat ve 3 měsících první dávku.

Mějte se a ať vás ti zlobivci nechají aspoň dobře vyspat (Teo se stále budí i v noci po 2-4 hodinách na kojení,( no někde ty kila nabrat musel :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
14.11.14 16:23

@LNA Naše malá měla v 6 týdnech 5,5 kg :D Ale i tak jsem chtěla počkat co nejdýl. Navíc jsem myslela, že schéma 2+1 jde až od 6m, ale když to jde i dřív, tak začneme ve 4m a Pediacel 2+1 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
22.11.14 11:25

Holky jaká je v Brně voda? Nevím teda jestli jste někdo na UM, ale převařujete někdo jen kohoutkovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LNA
712
23.11.14 22:43
@Bejbyy píše:
Holky jaká je v Brně voda? Nevím teda jestli jste někdo na UM, ale převařujete někdo jen kohoutkovou?
řekla bych, že dobrá, ale 1. synovi jsme kupovali na čaje (kojila jsem ho) určitě balenou. Jestli si dobře pamatuju, kohoutkovou až od 9 měsíců.
Zeptej se pediatričky, ta by měla mít přehled. Jedna známá musela dokonce v ordinaci podepsat papír, že bude dávat pouze kojeneckou vodu, to mi ale přijde extrém… Kohoutkovou bych dávala asi nejdřív od 6. měsíce, asi bych ji ještě přefiltrovala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
25.11.14 14:49

Myslím, že je tady docela tvrdá voda, ale kdy se může dát to netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí