Brno Bohunice - termín porodu březen 2014

Mathea
12.1.14 10:40

Brno Bohunice - termín porodu březen 2014

Zdravíííím, máte někdo termín porodu v březnu a budete rodit ve fakultce v Bohunicích?? Chystáte se tam někdo na ty tři informativní schůzky?? :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
228
12.1.14 17:39

Ahoj, chystám se rodit na obilňáku, a ty schůzky chci absolvovat, myslím, že budou úplně stejné, když se jedná o jednu nemocnici, už mám za sebou tu první informativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mathea
12.1.14 18:30

Já půjdu asi v úterý. Už se vidím, jak mě to vystresuje :-) Dokud nic nečtu, nemyslím na porod a nezabývám se tím, jsem v pohodě. Snad mi pak u samotného porodu vyjde rodit mimo polohu vleže na zádech.

• Citovat
  • Upravit
228
12.1.14 19:51

Tak ta prvni sla, dostanes seznam co do porodnice, reklam letaky, info o vsech dobach porodnich, co sledovat, kdy jet do porodnice apod. jeste byla prohlidka por. boxu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
15.1.14 14:18

Tak první schůzku mám za sebou, na druhou nepůjdu, přijde mi zbytečná. Zajdu si až na tu třetí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
21.1.14 15:06

Taky jsem byla pevně rozhodnutá pro Bohunice, po dnešku o tom začínám pochybovat. Byla jsem tam poslaná na kontrolu (problémy v 32tt) a jsem z toho taká rozčarovaná. Sestra na monitoru se se mnou vůbec nepárala. Ale budiž… Pak přišla na řadu doktorka, ta se mnou mluvila jak s debilem (jsem prvorodička). Asi ani jedna nechápaly, že tohle u mě není na denním pořádku (i na monitoru jsem byla poprvé v životě).
Do toho přivezla záchranka mladičkou holčinu, že jí praskla voda. Chuděra byla vyděšená, ubrečená… tak nějak si předsavuji sebe, až to přijde!! Sestra ji málem vyhodila, že si nevyzvedla kartu (což by mě osobně taky v dané situaci nenapadlo) a když kartu donesla, tak ji nechala sedět v čekárně, akorát jí dala plenu pod zadek :?:!!!
Chápu, že oni to tam mají denně, jenže oni už nechápou, že my denně nerodíme…

Příspěvek upraven 21.01.14 v 15:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
21.1.14 15:10
  • odešla jsem bez jakéhokoliv výsledku. Nevím proč jsem krvácela ani co mám dělat… Naopak jsem málem dostala, že jsem tam přijela… Musím se klidnit, a pak se rozhodnu :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
21.1.14 15:39

Ono je to asi jedno, kdyz ctes diskuze, vzdycky je nekdo spokojenej a nekdo ne, strasne zalezi, na jaky doktory, pa, sestry clovek narazi…ja mam vybranej obilnak, protoze to mam nejbliz, ale nedelam si zadny iluze…2× jsem byla na pohotovosti a taky me to stacilo, chovani podobne…pekne si to napsala, denne nerodime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
23.1.14 10:47

Já se ani tak nebojím porodu jako toho, na jakou blbku sestru či PA narazím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
23.1.14 13:57
@Mathea píše:
Já se ani tak nebojím porodu jako toho, na jakou blbku sestru či PA narazím :-(

jj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
23.1.14 17:35

Ahoj, já mám termín 12.3.chystám se na druhý porod v Bohunicích :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
26.1.14 19:16

Já mám termín 15.3. :-) Klidně bych ale rodila dřív. Doufám, že nás tam v jeden čas nebude rodit moc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
26.1.14 21:25

Já bych taky kliďo rodila dřív, ale i tak už to máme za pár :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
26.1.14 21:42

Hrozně rychle to uteklo :-) A co ten první porod v Bohunicích?? Asi žádná negativa, když se tam chystáš i podruhé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
26.1.14 21:53

Až na to, že jsem dostala bez mého vědomí a souhlasu oxytocin, tak proběhl porod vpohodě. Byla jsem „VIP“ rodička, neřekla bych, že to mělo na přístup extra vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí