Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, zatim jsem tu nenašla únorové přírůstky a i když jsem zatím ještě nervózní jestli to celé dopadne, tak bych moc ráda tu radost s někým sdílela. Je nás tu víc? ![]()
Holky, my dnes odjíždíme na dovolenou, takže kontrola až 23. To bude dost nervózní dovolená ![]()
Ahoj holky, taky bych se pridala jestli muzu. Jsem taky nervozni a kontrolola az 27.6. mela jsem jit 24. ale nehodil se zadny jiny cas a termin 🙈 jak jste na tom vy? Snazite se dlouho? A vsechny prirozene? ![]()
@Myska1984 ahoj, tak jsme se přesunuly z jedné skupinky do druhé spolu
. To je hezky
.
Ja jdu na kontrolu 24.6., ale byla jsem včera, pač jsem krvácela a už byla vidět srdeční akce. ![]()
@Raky4 Ahoj, naše čekání celkově asi 7 let, ale v průběhu se nám už jedno štěstíčko podařilo a před rokem zamlklé těhotenství. Takže cesta dlouhá, ale aspoň teď míň nedávám, když je mi blbě
A IVF, jinak bychom asi neměli nic ![]()
@Cactus Ahoj
Říkala jsem si, koho tu potkám. A zároveň si říkám, jestli to není moc brzy, ale jak jsem viděla srdíčko, tak už se prostě radovat chci
![]()
Jinak já předevčírem taky docela špinila, ale vzhledem k tomu, že minule to bylo touhle dobou úplně to stejný, tak jsem jen zobla pár ascorutinů a nechalo mě to téměř klidnou ![]()
@Myska1984 tak super, moc gratuluji. Myslim si, ze to tady vsechny chapeme. Bojime se radovat ale zaroven se radovat potrebujeme. Proto jsem rada, ze jsme se tu takhle sesli a muzeme se spolecne bavit o odpocitavani dni do kontrol a predavani si informaci co nas ceka dal ![]()
A jak vám vůbec je? Mně šíleně, po 14 dnech jsem měla strašně vysoké hcg a je mi od rána do noci zle. A nevim co s tim.
rady? ![]()
@Cactus posledni 2 dny trpim 🙈 je mi zle a jsem strasne nafoukla. Do toho obcasne motani hlavy. A kdy jsi byla na hcg a jak vysoke jsi mela? Ja mam zrejme mladsi tehotenstvi jsem 4+6
@Raky4 ja jsem 6+2 a byla jsem 3.6. A mela jsem pres 4000hcg
. A taky trpim, ted zkousim matu a kolu.
To motání hlavy a rychlou tepovku jsem mela taky takhle na 4 tydnu. ![]()
Holky, jsem v tom s váma. Mě naštěstí zabírá, když se najím něčeho tučnýho. Úplně mi zmizel pocit hladu. Místo toho mi najede solidní kocovina. Ale jsem vděčná za to, že mám v mezidobích chvíle, kdy dobrý. I když jsem ze zeleninových salátů přešla na sýry, paštiky, hamburgery a smažený sýry 😁 🙈
Smazeny jsem jedla na tuny kdyz jsem byla tehu na pozdim. Ted z nejakeho duvodu mam porad chut na ovoce 😂 a jedine co mi pomaha na nevolnosti je suseny, slazeny zazvor 😅