Miminka prosinec 2025 až leden 2026

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
76
7.4.25 17:46

Někdo také 7. tt? :-) Jak se cítíte? :-)

Ahoj všem, je tu někdo také v 7. tt? :-) Jak se cítíte? Mám za sebou v létě ZT, tak se bojím, aby se to neopakovalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
67
7.4.25 19:00

Ahoj 😊 Já bych měla být teď 7. týden. V pátek jdu na prohlídku (už druhou), tak jsem jak na trní. Jinak hrozné vyčerpání a ráno nevolnosti 🙈 Jak se cítíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
7.4.25 19:36

@Baru307 Ahoj :-) Tu prohlídku ti závidím, já byla v úterý, kdy jsem měla být 5+3, ale vypadá to na mladší těhotenství, takže srdíčko zatím vidět nebylo… další prohlídku mám až příští týden v úterý, ale to čekání mi přijde nekonečné 8o
Mě strašně bolí prsa a dneska i podbřišek… ale naštěstí skoro nezvracím :D Ty už jsi srdíčko viděla? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.25 08:20

Ahoj ☺️ taky jsem teď 7tt, u doktora jsem byla minulý týden ve středu a to mi přesně řekl že jsem 6+2, šlo vidět už srdíčko 😁 Další kontrolu mam až 30.4 to vychází, ze bych měla být už 10tt, tak snad bude vše ok…Zatím mi je každý den blbě, nemuzu normalne jíst, prsa docela citlivá 😅 no chtela bych mít ten první trimestr uz za sebou 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
8.4.25 09:40

@Petra3231 já jsem na prohlídce byla 5+6 dne poslední MS. Ale dle dr to vypadalo na 5. týden, takže také mladší. Srdíčko vidět nebylo. Jen gestační a žloutkový váček. Tak doufám, že teď už toho bude vidět víc 🙏 🙏 Jsem z toho také nervózní 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
8.4.25 12:17

@Péťa.201 Jeee, tak to je super, že jsi už měla srdíčko 😊 já v něj doufám příští týden 🙂 a to tě objednali až za měsíc, jo?

Jinak zvracení ti nezávidím… mně je dobřře - až na občasnou bolest podbřišku a hlavně prsou… až mě to, jak jsem v pohodě, stresuje :D

Příspěvek upraven 08.04.25 v 12:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
8.4.25 12:22

@Baru307 Tak to jsme viděly na ultrazvuku to samé :) Ale dr. říkala, že hlavní je, že,,to tam je” a že je to v děloze 😊 Jsem ráda, že nejsem na nervy jediná… dnes si připadám až na prsa bez příznaků, tak zas plašim.
Hlídala sis nějak hcg? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
8.4.25 12:22

Taky jsem 7+1tt, kontrolu mám příští pondělí, tak jsem zvědavá, bude to první kontrola. Cítím se dobře, žádné zvracení, jen mě navaluje při čištění zubů. Prsa už mě taky nebolí, tak snad je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
8.4.25 13:02

@Petra3231 Přemýšlela jsem, že zajdu na krev jako samoplátce, ale nakonec jsem si říkala, že to vydržím a že stejně pravděpodobně nic nezměním. Snažím se ohledně toho moc nebláznit. :)
Skrz ty příznaky, myslím, že je to úplně normální, když na pár dní ustanou, často se pak vrátí v plné síle :D Já jsem to tak měla cca týden zpět. Až mi bylo divné, že mi není špatně a přestaly mě bolet prsa. No, den na to už jsem ráno zvracela. Takže toto „vymizení“ příznaků nemusí nic znamenat. Prostě nám teď nezbývá nic jiného než věřit, že všechno bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.25 19:08

@Petra3231
Ano ale byla to fakt malinkatá fazolka, jsem nevěděla ani jak reagovat 😅 kdyz mi rekl tady je srdíčko a ty tam vidíš fakt malinkou fazolku 😂 A ano az za 4tt, asi se čeká až to bude větší netuším 😁, ale taky bych radši chodila co týden a věděla, ze je vše v pohodě…i kdyz mi to asi dává dost najevo tim žaludkem 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
10.4.25 19:07

@adrastea Ahoj, tak to mame podobne, ja mam kontrolu v utery. Tak dej vedet, jak jsi dopadla :-) ja take nezvracim a dnes me i prestala bolet trochu prsa, tak jsem z toho spis takova nervozni 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
10.4.25 19:09

@Baru307 Tak to te obdivuju, ze to zvladas takhle v klidu, ja si chvilemi pripadam jak hysterka 🙈 ty mas kontrolu zitra, vid? :-) tak dej vedet, jak jsi dopadla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
10.4.25 19:11

@Péťa.201 Na jednu stranu to to zvraceni závidím 😅 mě dnes skoro prestala i bolet prsa a uz tu zas silim 🙈 😅 ja bych nejradsi chodila denne 😅 😅 😅 kazdy den si rikam, jestli je to ok… prodelala jsem totiz ZT loni a vubec to nebylo poznat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.4.25 19:21

@Petra3231 snažím se být v klidu, ale věř mi, že jsou taky chvíle, kdy hysterčím 😄 🙈 Zrovna teď poslední dva dny se cítím líp a už myslím na nejhorší. Ale sama se snažím racionálně myslet. Ale taky jsem ve stresu 😅 jj, zítra jdu. 🙏 těším se a bojím zároveň 😄
Chápu, že po ZT je to ještě těžší. Ale snaž se myslet jen na dobré scénáře. Myšlení na špatné nám nepomůže 🙏 🙏 Já věřím, že vše bude ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
10.4.25 19:36

@Baru307 Tak jo, vezmu si z tebe priklad a budu se snazit byt v klidu 😁 ale zitra cekam na zpravy 😍 kolik jsi ted? Ja bych mela byt dnes 6+5, na kontrolu jdu 7+3….
A to je tvoje prvni? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital