Poradna duly
Jana Čurdová
Maminky já mám jedno tehu zasebou ale takové hned ze začátku jsem to snad nezažila jsem furt unavená nato že jsem 9t tak mi přijde že mám už velké břicho a celkově je to o 2 krát silnější než u dcery u ní sem nevěděla skoro že jsem těhotná zároveň přidávám foto z ultrazvuku a na co může být u toho křížku jak tam je to číslo není to třeba špatně se děkuji jinak maminko držte se a ať vše probíhá v pořádku
@Petra3231
Ahoooj
já měla klid od nevolností a zase bliju
dnes jsem byla na kontrole vše v pořádku
kontrola za dva týdny, čekají mě první odběry, a už mám fotkuuuu ![]()
Vše bude v pořádku neboj se, držím palečky a dej vědět ![]()
Ahojky holky, tak ja se dneska objednala ale sestřička me objednala uz na příští tyden což bych měla být cca konec 6tt neni to moc brzo? ![]()
@Heduska 142
Ahoj
buď v klidu. Může být brzy ale taky nemusí. Já byla na prvni kontrole 6+1 a už bylo vidět srdíčko
u první dcery dokonce o pár dní dříve když jsem byla na pohotovosti. Neboj se, těš se. ![]()
@Peggy270 píše: Více
Já viděla srdíčko teď na tom UZ a byla jsem úplně z toho na měko 😀
@Denisa9626
Mám to stejně. U první dcery mi bylo ok, jen pár nevolností bez zvracení. Teď mi je zle od samého začátku, kdykoliv během dne i se zvracením. O únavě ani nemluvím, v práci se mi samy zavírají oci
taky neznám bolesti břicha takže mě teď překvapily velké až jsem jela k doktorovi dřív. No co ti budu povídat. Bude to asi pěkná jízda
už tak hezky to začalo
pořád doufám že další týden/měsíc se to otočí a já si to začnu konečně užívat sakra
![]()
@Peggy270 píše: Více
Já díky bohu nezvracim jen sem nafouklá a už aby jsem měla polovinu zasebou ![]()
@Denisa9626 Tak ono se rika, ze u druheho je videt brisko driv
i kdyz ja ho mam obri uz ted mi prijde
pokud ti doktor rekl, ze je vse v poradku, tak to tak bude
o krizku vim jen to, ze pomoci neho se mimco meri ![]()
@Peggy270 To zvraceni ti fakt nezavidim
Mne se obcas blbe dela, ale nezvracim - vetsinou to zajim… ostatne jidlo je ted to jedine, na co myslim
Kemkontrole GRATULUJU 😁 😁 😁 V jakem ze jsi tydnu?
Fotku si uzivej
Snad take dostanu zitra nejakou dalsi ![]()
@Petra3231 snad se to otočí za pár dní… ![]()
Podle utz 8+4tt jen o den napřed oproti podle ms
tak odpovídá suprově
ty jsi na začátku 10.tydne vid? V kolik máš kontrolu? Už se chystáš?
@Peggy270 děkuju ♥️ u prvního jsem šla na kontrolu az 8tt tak me překvapilo ze mě teď objednala už takhle dřív ale těšíme se
😍
@Peggy270 Snad jo… ono hlavne uz by ti to mohlo zacit za tyden/dva ustupovat
Tak to ti vychazi termin nekdy na Milusavd, vid? Asi uz jsem se te ptala, ale ja to vzdy zapomenu
jj, ja bych mela byt podle ms 9+3, takze cca polovina 10. tydne, tak doufam, ze to dnes bude i na utz v poradku
Jdu v 15:45, mi to prijde nekonecne to cekani zase dneska
![]()
@Petra3231
Jojo podle ms 6.12 pošle včerejšího utz 5.12 tak uvidíme až priste úplně rozhodne
stejně se nenarodí v termínu já s tím počítám
![]()
Jeee to uteče, za chvíli jsi tam ![]()
@Petra3231 píše: VíceAhooj, no daří se s nevolnostma blbě, co u tebe
@Annaa1123 Ahooj, tak to bych se zblaznila, kdyby mi to posunuli o dva tydny
V kolikatem tydnu bys mela byt toho 13. vlastne?
Ty nevolnosti ti nezavidim, ja jsem rada, ze je mi take nejak dobre
Jen mi je porad zima a mam pocit, ze mam zvysenou teplotu ![]()