Miminka prosinec 2025 až leden 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.4.25 20:52

Jsem teď 9tt

Maminky já mám jedno tehu zasebou ale takové hned ze začátku jsem to snad nezažila jsem furt unavená nato že jsem 9t tak mi přijde že mám už velké břicho a celkově je to o 2 krát silnější než u dcery u ní sem nevěděla skoro že jsem těhotná zároveň přidávám foto z ultrazvuku a na co může být u toho křížku jak tam je to číslo není to třeba špatně se děkuji jinak maminko držte se a ať vše probíhá v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
28.4.25 21:01

@Petra3231
Ahoooj :) já měla klid od nevolností a zase bliju :D :D :roll: dnes jsem byla na kontrole vše v pořádku :) kontrola za dva týdny, čekají mě první odběry, a už mám fotkuuuu :srdce:
Vše bude v pořádku neboj se, držím palečky a dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
28.4.25 21:05

Ahojky holky, tak ja se dneska objednala ale sestřička me objednala uz na příští tyden což bych měla být cca konec 6tt neni to moc brzo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
28.4.25 21:09

@Heduska 142
Ahoj :) buď v klidu. Může být brzy ale taky nemusí. Já byla na prvni kontrole 6+1 a už bylo vidět srdíčko :) u první dcery dokonce o pár dní dříve když jsem byla na pohotovosti. Neboj se, těš se. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.25 21:17
@Peggy270 píše: Více

Já viděla srdíčko teď na tom UZ a byla jsem úplně z toho na měko 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
28.4.25 21:26

@Denisa9626
Mám to stejně. U první dcery mi bylo ok, jen pár nevolností bez zvracení. Teď mi je zle od samého začátku, kdykoliv během dne i se zvracením. O únavě ani nemluvím, v práci se mi samy zavírají oci :D taky neznám bolesti břicha takže mě teď překvapily velké až jsem jela k doktorovi dřív. No co ti budu povídat. Bude to asi pěkná jízda :D :D už tak hezky to začalo :D pořád doufám že další týden/měsíc se to otočí a já si to začnu konečně užívat sakra :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.25 21:30
@Peggy270 píše: Více

Já díky bohu nezvracim jen sem nafouklá a už aby jsem měla polovinu zasebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
28.4.25 22:31

@Denisa9626 Tak ono se rika, ze u druheho je videt brisko driv :-) i kdyz ja ho mam obri uz ted mi prijde :D pokud ti doktor rekl, ze je vse v poradku, tak to tak bude :-) o krizku vim jen to, ze pomoci neho se mimco meri :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
28.4.25 22:33

@Peggy270 To zvraceni ti fakt nezavidim :D Mne se obcas blbe dela, ale nezvracim - vetsinou to zajim… ostatne jidlo je ted to jedine, na co myslim :D :zed: Kemkontrole GRATULUJU 😁 😁 😁 V jakem ze jsi tydnu? :) Fotku si uzivej :D Snad take dostanu zitra nejakou dalsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
29.4.25 08:17

@Petra3231 snad se to otočí za pár dní… :D
Podle utz 8+4tt jen o den napřed oproti podle ms :D tak odpovídá suprově :D ty jsi na začátku 10.tydne vid? V kolik máš kontrolu? Už se chystáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
29.4.25 08:18

@Peggy270 děkuju ♥️ u prvního jsem šla na kontrolu az 8tt tak me překvapilo ze mě teď objednala už takhle dřív ale těšíme se :D 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
29.4.25 08:57

@Peggy270 Snad jo… ono hlavne uz by ti to mohlo zacit za tyden/dva ustupovat :D Tak to ti vychazi termin nekdy na Milusavd, vid? Asi uz jsem se te ptala, ale ja to vzdy zapomenu :D :D jj, ja bych mela byt podle ms 9+3, takze cca polovina 10. tydne, tak doufam, ze to dnes bude i na utz v poradku :) Jdu v 15:45, mi to prijde nekonecne to cekani zase dneska :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
29.4.25 09:00

@Petra3231
Jojo podle ms 6.12 pošle včerejšího utz 5.12 tak uvidíme až priste úplně rozhodne :D stejně se nenarodí v termínu já s tím počítám :D :D
Jeee to uteče, za chvíli jsi tam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
29.4.25 09:38
@Petra3231 píše: Více
Ahooj, no daří se s nevolnostma blbě, co u tebe :) já měla mít dnes kontrolu první, jenže mi včera volala sestřička, že doktor je nemocný, že se musím přeobjednat, takže já jdu na první kontrolu 13.5😣
Tak držím palce, určitě dej vědět, nervózní nebuď :)) :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
29.4.25 11:35

@Annaa1123 Ahooj, tak to bych se zblaznila, kdyby mi to posunuli o dva tydny :zed: :zed: :zed: V kolikatem tydnu bys mela byt toho 13. vlastne? :) Ty nevolnosti ti nezavidim, ja jsem rada, ze je mi take nejak dobre :) Jen mi je porad zima a mam pocit, ze mam zvysenou teplotu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí