Miminka prosinec 2025 až leden 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
29.4.25 11:49

@Petra3231 no co si budem..v telefonu bylo chvíli ticho, pak říkám: jako května? A sestřička, jojo…no nic, musím počkat, nic víc s tím udělat nemohu 😄
No jelikož mám nepravidelnou menstruaci, někdy mi to vychází podle cyklu 28 dni, někdy 30,tak počítám těch 30…a dnes 6+6 takže to nebude nakonec až tak dlouho :)
Tyjo, to ti závidím, já tohle měla u prvního těhu, ja celý těhotenství nevěděla ze sem těhotná, žádné příznaky, akorát jsem to poznala podle ms, že nedorazila, ale termín jsem měla v lednu a v prosinci sem stihla ještě 3 maturáčky😂 😂 😂 sice jako taxík, dalo by se říct, ale byla jsem 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
29.4.25 21:15

@Peggy270 Tak to mam za sebou :D Srdecni akce byla, pry je vse uplne v poradku :lol: Jen bych mela byt 9+3, ale rekla, ze to dnes odpovida 9+0, merili jsme 2,3 cm… ale pry staci, ze neni uplne presne natoceny a uz to muze zkreslit a mam byt v klidu… takze se snazim byt … ale vis jak :D Take mi dala tehotenskou prukazku, 20.5. jdu na krev a 27.5. na screening :D Tak snad po nem uz budu v klidu vic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
29.4.25 21:18

@Annaa1123 Tak to jsi husta :D :D ja usinam v 8, takze si neumim maturak predstavit ani nahodou 😅 😅 😅 ale ze nezvracim, za to jsem rada… :D je pravda, ze 6+6 je uplne v pohode… spis to cekani :D ja byla dneska a na dalsi kontrolu jdu az 27.5., ale uz na screening, tak snad bude vse ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
29.4.25 21:37

@Petra3231 čekám na zprávu jak na smilovani!!! :D :) super tak to mám radost? Už máš průkazku? U mého doktora jsem dostala asi až kolem toho 12tt tak asi jak kde :D těch pár dní vůbec nevadí, je to malá odchylka a fakt stačí jen jak je natočené a zkresluje to.
Tyjo za měsíc kontrola? Dá se to vydržet? To je šíleně dlouhá doba 😀 já chodím po 2 týdnech, a už to je hrozný čekání :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77306
29.4.25 21:42

@Petra3231 holky, poproste admina o přejmenování diskuse, máte tam ten 7.týden, ale týdny ubíhají a pak vy budete třeba 20 tt. a budou vám tam vstupovat ty, které jsou 7. týden - ale vy už budete jinde a budete mít jiné problémy k řešení - jen nápad :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
30.4.25 08:32

Ahojky :mavam:, dlouho jsem tu nebyla, bylo všeho nějak moc :lol:. Já jdu k dr až 19.5. na screening, hrozný to čekání :cert: :cert:. Teď v pondělí jsem byla na krvi ke screeningu, tak jsem zvědavá na výsledky. Cítím se fajn, právě spíš netěhotně, tak se bojím aby bylo vše ok.

@Petra3231 gratuluji ke kontrole a že prcek hezky roste :hug: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
30.4.25 09:29

@Peggy270 My jeste meli vcera doma cvicitele psu, tak jsem nestihala :D :D Heled prukazku mi dala, poprve jsem ji drzela v ruce, tak jdem z toho byla uplne mimo :D :D o tom mesici mi ani nemluv… ja doted chodila take po 14 dnecha ted najednou mesic… VUBEC NETUSIM, jak to zvladnu :zed: :zed: :pocitac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
30.4.25 09:30

@stinga 57592069 Dobry napad :D :D :D Skupinu jsem zakladala ja, tak to asi bude na mne - zkusim vyzkoumat vecer, jak se to prejmenovava 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
30.4.25 09:32

@adrastea 57592723 Ahoooj, ja take bejak nedtihala. Tak to mame to cekani podobne :zed: Ja jeste tyden po tobe… a krev az 20… Tak to jsme dve. Ja zvazuju ten angelyound, abych se treba uklidnovala srdickem - nemas s tim zkusenosti? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77306
30.4.25 10:54
@Petra3231 píše: Více

myslím, že to musí přejmenovat @admin - zkus je požádat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20872
30.4.25 17:13
@Petra3231 píše: Více

Dobrý den,

napište mi sz, vyřešíme.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
30.4.25 18:53

@admin 57594031 Dobry den, omlouvam se, ale vubec se tu nevyznam a sz nezvladam :D :D Staci takto Vas pozadat o prejmenovani skupiny? Napriklad na,,Miminka - prosinec až leden”? :-)

Moc dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20872
30.4.25 22:36

Dobrý den,

diskuzi jsem vám přejmenovala. Jen pro jistotu upozorním, jelikož pořád píšete o přejmenování skupiny, že toto je diskuze. Jedná se o veřejně dohledatelnou diskuzi, kteoru si může zobrazit a přečíst úplně kdokoliv. Pokud si chcete založit soukromou skupinu, kde budete sdílet třeba i soukromější věci, založte si ji, mohu vám tam i příspěvky odsud zkopírovat, dokud není tato diskuze příliš dlouhá, pak už by to nešlo (systém to neschroupe). Musíte skupinu založit a pozvat do ní lidi, které tam chcete mít :). Jen navrhuji, nenutím.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.5.25 22:30

Ahoj všem! :mavam:
Teď jsem 5+1, před týdnem jsem těhotenství zjistila. Příští týden mě čeká první návštěva doktora, sice ještě nic moc vidět nebude, ale sestřička mě objednala ještě před dovolenou doktora.
Trochu mě mrzí moje pocity ohledně zjištění těhotenství…dvě čárky na testu jsem viděla poprvé, po 3 letech neúspěšného snažení. Proto teď z toho nemám ani takovou radost, protože tomu nedokážu uvěřit, bojím se, že se něco stane…taky si přijdu jak blázen, protože těch testů jsem udělala tak 10 :D, abych si neustále ověřovala, že čárka neslábne…
Na druhou stranu se moc těším a nemůžu se dočkat kontroly, přijde mi, jakoby ten čas vůbec neutíkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
3.5.25 07:47

@Aledaze Ahoj, gratuluju!!! :D :D :D Pocity chapu, ale jsou normalni, kdyz jste se tak dlouho snazili :-) Ja loni prodelala ZT a kdyz jsem tentokrat nasla dve carky, rak jsem se sice 10 min silene radovala, ale pak x tydnu panikarila - jestli testy sili, jestli roste hcg, jestli mi nemuzi priznaky - no magor hadr, co ti budu povidat :D :D :D 10 testu je uplne v pohode, ja ty svoje radsi ani nepocitala :D :D :D a o case mezi kontrolama jste se tu uz bavily s holkama, to je DES :zed: :zed: :zed: Ja chodila po 14 dnech a VUBEC, ale VUBEC to neutikalo a ted me objednala na 4 tydny… mam pocit, ze nemam sanci vydrzet :zed: :zed: :zed: Takze si myslim, ze vsechny tvoje pocity jsou uplne normalni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí