Miminka únor 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
15.6.25 20:28

@Myska1984
Ty blázne tučný? Ja dávám rohliky, rohlíky a rohlíky. :D Obcas okurku. Dala jsem hranolky a dnes i vývar. Ale jinak mam velky problém. Radily mi holky lízátka na nevolnost. Tak to snad zítra zkusim. :roll:
A fungujete normálně, práce rodina, zahrada atd? Nebo jste doma a omezujete? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
16.6.25 11:47

Ahojky, s dovolenim se taky pridam. Jsem podle ovu 6+1, kontrolu mam taky ted ve stredu 😁. Pred dvema tydny uz jsem na utz byla, sestra mne tak objednala a byla tam dutinka. Jinak mi taky zacina byt spatne …. Coz u predchozich neznam 🙄.. Ja jsem od minuleho pondeli na nemocenske s dutinama a budu snad jeste do patku doma. Pak uz mi zbyva jen jeden tyden v praci ( skola), tak pokud se ty nevolnosti nezhorsi, tak to nejak doklepu. Jinak nevim :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.6.25 07:10

14dpo

Ahojky, ten strach je šíleny, zítra mám termín MS. S přítelem se snažíme už 2 roky.Dnes 14dpo viz foto. Modlím se aby se malinké udrželo ❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.6.25 09:50

@tremisa moc gratuluji a dej vedet jak jsi dopadla ☺️ dneska tu bude vlna fotek miminek :smiling_face_with3_hearts:

@verikacr drzim pesti :kytka: vypada to dobre. Vim, ze se to tezko rika, sama na to porad myslim. Ale zkus nejak zamestnat hlavu. Cetla jsem, ze stres zpusobuje tvorbu neceho (uz si nevybavuju jak se to jmenuje 😅) v tele a to potlacuje progesteron, ktery pomaha udrzet tehotenstvi. Snazime se taky dlouho, v prosinci jsem potratila, od te doby nic. Az ted se povedlo a je fakt, ze zrovna tenhle mesic jsem nemela cas hlidat kdy prijde ms ani kolikaty den jsem po ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
17.6.25 12:30

@Cactus no tak u mě je pečivo, ovoce a zelenina bez efektu na to, jak mi je zle. Leda ze je tam vrstva paštiky nebo česnekové pomazánky :jazyk:
Jinak vim, ze pomaha pry zazvor, ale nesmi se to a nim prehnat. Muze byt i toxicky.
No a my jsme právě na dovolené s karavanem po čechách a vsechno ok, jen si musim porad hlidat jidlo. Jo a jsem teda hodne unavena. Vcera jsme lezli na nejakou rozhlednu a peipadala jsem si jak duchodce. Kdyz to jen trochu kde, tqk davam bucanek po obede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
17.6.25 12:32

@tremisa ahoj, tak moc drzim palce a urcite dej vedet, jak to dopadlo :srdce: @verikacr ahoj, moc dobre to znam. Je to mazec a drzim vsechno, co mam, at to tentokrat klapne. Urcite davej vedet pokroky :kytka:

Příspěvek upraven 17.06.25 v 13:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
17.6.25 12:41

@Myska1984 no tak to se musím smat :D. Paštika a pomazanka :lol:. Jen to čtu a otáčím se :D.

No to je bajo, užívej! Zní to jako super dovca! :srdce:

Hele pomáhá mi kola, ale jak píšeš, přijdu si jak důchodce, jsem znavená a hotová. :D A když jdu do schodů funím jak kdybych mela byt v 9 mesici jak je mi zle od toho žaludku. :D

Jinak dotaz. Mam obdobi druhe menstruace a cítím jak mě bolí břicho a ty tlaky, samozrejme jsem z toho lehounce nervni.

Mate to taky, ze poznáte, ze by mel byt termin ms? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
17.6.25 13:18

@Cactus Ježíš mazec, jak to máme každá jinak. Colu jsem taky zkoušela, ale nefunguje ani na tu únavu, což je u mě co říct, protože běžně si Colu nemůžu dát po 12h, jinak večer neusnu :D

No a termin menstruace nevím, protože jsem to mívala nepravidelně, ale něžně ty pocity mívám. Ne často, ale ano. Zrovna dneska. Myslím, že to může být tím, jak ta děloha pracuje, rozpíná se. Já když jsem viděla, jak je velká ta dutina, ve které ten prcek je, tak ve mě hrklo, jestli tam nejsou dvě. Takze se nedivím ani, že cítím, že se něco děje :D

Jo a ještě brutálně živý sny. Dneska jsem třeba řešila, že jsem se současným manželem rozvedená a plánujeme další svatbu a jestli to není ujetý a ode mě naivní, že si jako myslím, že se změnil :mrgreen: :roll: :lol:. Přitom nemáme sebemenší problém a ani naznak k rozchodu.. No sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
17.6.25 14:07

Ja teda s kolou musim byt opatrne, protoze se mi vecer nechce spat. 😀 Co organismus, to jinej pribeh a jine finty, co? 😀
Taky to mam dneska a teda, to je zase paniky. Snad vecer ci zitra bude lepe. :roll:

Živě sny, no jeje :D. Tak to já žádné nemám, pul noci nespim s převaluju se. 8o

Jinak se samozrejme zeptam příští týden v caru az půjdu na ult. Ale můžu do bazenu doma-slaná voda, nebo i chlorovaná?

Zavadím 2-0-2 progesteron, píchám prolutex a jím Estrofem.

Naka zkusenost? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.6.25 14:53

@Cactus ja mam progesteron (utrogestan) 2-0-2 uz od zacatku. U kazdeho snazeni nasazeny vzdycky 5dni od ovitrelle a pri prichodu ms jsem vysazovala. Ten prolutex a estrofem ti nasadili na zaklade nejakych testu nebo pro jistotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
17.6.25 14:57

@Raky4 taky mam od zacatku, ted bych kecala, ale treba pet dni pred Ket. A prolutex píchám na základě nízké hladiny progesteronu pred KET.

Ale jde mi o to, zda můžu do bazenu s tím progesteronem na zavádění. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.6.25 15:33

@Cactus ja ho uz polykam 😂 resila jsem s dr. minule tehu a rikala mi kolem 5tt at to klidne polykam, ze telo uz je progesteronem dostatecne zasobeno a tak staci polykani. Ze zavadenim je progesteron ucinejsi a ma rychlejsi nastup coz je potreba hned po ovulaci a pak pry jako udrzovacka staci polykat. 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
17.6.25 15:41

@Cactus Já mam progesteron 400-0-400 a estrofem 1-1-1. To je standart u KET. Koupat se můžeš, ale není vhodná horká voda. Takze záleží na teplotě, ne na složení vody :)
Podle mě to na progesteron nema vliv, stejne to jde docela rychle ven. Pokud chceš mít jistotu, tak to jde zavést do konečníku. Pak nemusíš řešit vůbec nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
17.6.25 16:54

Ahoj holky, přidávám se k vám :) termín porodu mám začátek února, ale kdoví, fazolek je o něco menší.. ale dnes už kmitalo srdíčko, tak snad to všechno dobře dopadne :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
18.6.25 08:15

Dobre rano, tak mame ❤️, 6+3, nechtel se moc ukazat, byl tam jen blikajici flek, tak fotku nemam. Predepsala mi i prasky na nevolnost. Dalsi kontrola 7.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí