Miminko a had

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5846
5.8.08 14:43

Kombinace dítě/had mi přijde v pohodě, samozřejmě když prcka naučíte manipulaci a zabezpečíte terárko tak, aby nebylo moc velké riziko, že ho rozfláká nebo že tam hadovi něco nasype nebo naháže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
5.8.08 14:52
maxik píše:
Kombinace dítě/had mi přijde v pohodě, samozřejmě když prcka naučíte manipulaci a zabezpečíte terárko tak, aby nebylo moc velké riziko, že ho rozfláká nebo že tam hadovi něco nasype nebo naháže.

Taky jsem si říkala, že bych měla strach spíš o hada :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
5.8.08 14:56

Vřelé díky za podnětnou diskuzi! Nenápadně zjistím, jak je na tom tchýně s hadama a když bude mít fobii, hned si nějakého pořídím!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
5.8.08 16:19

Strach o hada nebo o Elišku ani nemám… terárko máme v obýváku a je na zámek, takže had nemá šanci se dostat ven a Eliška zase dovnitř… když hada pustíme na „procházku“, jen hlídám, aby se Ela nepřibližovala k jeho hlavně (přeci jen nevím, co by mu mohla udělat a on by ji pak mohl zle pokousat)… legrační ale je, že zatímco ostatní děti jako první asi umí, že pejsek dělá HAF, naše Ela jako první zvířátko dělá HADA :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
6.8.08 12:30
andela píše:
VERONIKA píše:
Andělo - tak pod špagetou jo? To jsem se nasmála!!!! :lol: :lol: :lol:
Jo jo, byli doby kdy stačilo vzít špagetu vařenou pěkně za jeden konec, v prstech jí požmoulat aby se mrskala, a máma dostala pomalu záchvat :lol: :lol: .To už jsme jí naštěstí naučili že se toho už nebojí, ale do huby by to fakt nestrčila :lol: .
Mmch ona se bojí hadů i plyšových.Měl řidič v buse u kasy takovýho malího, myslím že se to prodává jako vůně do auta, a máma měla co dělat aby nastoupila. :lol: Si ještě asi nevšimla toho metrovýhoplyšáka co mají nad náma lidi na plotě zamotanýho … jsem jí zapoměla upozornit :lol: :lol:

Andělo, ty si děláš srtndu, ale mě je šoufl fakt i z plyšovýho hada, nekecám…jako mazlíčka do potýlky bych ho dětem nekoupila…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
30.6.12 12:21

Setkávám se stejným případem názorů lidí. hlavně od tchýmě :zed: Čekáme miminko (už za měsíc :hug: ) a máme doma 2 pejsky, 2 hady, legoše, želvu, 2 sklípkany, 3 gekony a scinka. Žádné zvíře není jedovaté. Všechna zvířátka jsou ochočená a v životě by nikomu neublížila. Navíc jsou zavřená ve svých teráriích kde mají svůj pokoj. Akorát pejci a želva jsou v bytě navolno. Ale téměř pořád se setkávám s lidmy, kteří mě za to odsuzují, hlavně tchýně tuto skutečnost nedokáže překousnout. No hlavně, že mi s přítelem máme chladnou hlavu a ničeho se neobáváme. :) Naopak se těšíme, až náš milovaný potomek se bude mít ke zvířátkům kladný vztah a bude se chlubit ve škole kamarádům : " a my máme doma hady a pavouky a tohle a tohle…" a ostatní na to „kecáš“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný