Miminko a právník

Anonymní
4.10.19 17:59

Miminko a právník

Holky, řešila jste některá přes právníka dopis/výzvu ohledně sousedských vztahů a děti? Jedná se mi především o to, že na nás boucháji sousedi přímo do vchodových dveří, kopají do nich, lekaji mi děti a byla jsem označena za tu, co mlátí děti - SMS majitelce od sousedky. Řešila jste to některá az :roll: takhle?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
192
4.10.19 18:06

Za pomluvu žalovat určitě jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.19 18:11

Věřím tomu, že na to paragraf bude. A že se najde i něco ohledně omezování kvůli tomu bouchání a kopání. Spíš mě zajímá názor někoho, kdo to opravdu řešil.

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
4.10.19 18:23

Tojo a jak se něco takového přihodí 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.19 18:33

U nas se v byvalem byte s nama resilo to, ze dupeme, ze tam dcera jezdi na traktorku, ze hazime asi neco kovoveho na zem, a kazdou chvili s nama meli problem ty pod nama. Bouchali nam do topeni kvuli kazdy blbosti. Nekolikrat prisli stezovat si a jednou, kdyz byl dedek zase si postezovat a byl uz na hrane, neprijemnej a ironickej, tak jsem rekla nashle a zavirala dvere, a tesne pikosekundu po dovreni, mi do dveri kopl. Kdyby nebyly dovreny, prastily by me a dceru, kterou jsem drzela v ruce. Pak to dedek zapiral, ale u me byla na navsteve sousedka kamaradka, tak jsem mela svedka. Kazdopadne si stezovali u domovnika(predsedy),ten s nama a s majitelem bytu a tema stezujicima dojednal ofiko schuzku, a projednavalo se to. Ze kopl do dveri uplne dedek poprel, coz mi prislo smesny, a majitel bytu se nas zastal, protoze mel s nima taky svoje zkusenosti. Bohuzel jsou lidi, kterym vadi naprosto vse, nejradsi by meli vsude okolo klid a ticho, ale v panelaku to proste nejde, tam jsou bezny ruchy normalni. S tim se musi pocitat.
Prosim nechat anonym.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí