Miminko absolutně bez režimu

60
15.3.14 23:23

Miminko absolutně bez režimu

Zdravím :)
Nechci rozebírat stále stejné téma, ale na eMiminu jsem nic podobného nenašla. Pokud některá o něčem podobném víte, prosím pošlete mi odkaz :kytka:
Mám tří měsíční holčičku a jakýkoli režim se nám i přes veškeré mé snahy vyhýbá obloukem. Nejde pouze o spaní. Chápu že takhle malé mimčo si přes den může spát kdykoli si zamane a taky jí to dopřávám. Její problém je v jídle - jeden den papá co hodinu nebo dvě 120ml a třeba jednou 250ml na ex, další zase jí 280ml po pěti hodinách. V noci se na jídlo budí dvakrát, někdy jednou a někdy taky vůbec a ani v nejmenším to nezávisí na tom, kolik toho přes den sní. Někdy sní litr a něco a spí celou noc, někdy jen 600ml a v noci se budí a zase naopak. Je to celkem na palici, nikdy nevím kdy bude chtít jíst. Občas dělá i to, že když sní přes 200ml tak má za hodinu hlad a my se vracíme s šíleným jekotem z procházky domů. Nijak mi nenaznačuje že má hlad, už hodněkrát sme se ji s přítelem snažili pozorovat- byla stále stejná a najednou příšerný jekot a nepomůže nic jen flaška do pusy. Za dva týdny jdeme k doktorce. Po šestinedělí mi řekla, že je to ok a miminko si vytvoří svůj pravidelný režim samo. Ale kdy? :?:
Dělají vám tohle i vaše miminka? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2816
15.3.14 23:29

Soíš než hlad po hodině, bych to viděla na bolení břicha :) Ono tím že jí dáte flašku, tak se uklidní a saje… proč by ne :) takže spíš jí nepřecpávat, nebo dát dudlík :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
15.3.14 23:34

No ono jí bříško nebolí, ten pláč je jiný. Pije Hipp Combiotic a náramně jí sedí(už nemáme žádné kapičky ani probiotika a během jídel je velice spokojená) Prostě hlad :zed:. Dudlík nepomáhá, nošení ani hračky nebo zpěv taky ne. K tomu přecpávání- připadá mi jako by jí to bříško mělo prasknout, ale dokud nedopije flašku tak ječí, ječí a ječí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
15.3.14 23:34

Tak ji pomalu zaváděj režim ty. Já kojila po cca 3 hodinách. Ve dne i v noci. Dítě bych přes den 5 hodin bez jídla nenechala. Ale na ůplně pravidelný režim je brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
15.3.14 23:39

No ale ona to nevypije. Flašku vystrkuje jazykem a mlíčko plive, když už do ní něco nateče tak to do pěti minut vyblije. Ze začátku to taky bylo cca co 2-3 h, ale čím víc roste, tím je to rozházenější. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
15.3.14 23:50

Já mám taky tříměsíční mimčo a vypije max.150 ml- většinou po třech hodinách…někdy vydrží dýl (hlavně v noci ) ale je teda předčasně narozený tak to asi nemůžu srovnávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
15.3.14 23:55

No ona by i tak okolo těch 150-180 měla vypít. Ale slečna dá i 300 ml( 250 mlíčko a 50 čaj na dopití) a to je přece strašně moc, to ani já nedám na ex :mrgreen:. ale kdyby byla přece moc přepitá tak by to vyblinkala ne? Asi mám bezedné dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
16.3.14 00:28

To vypije strašně moc :mrgreen: Kolik váží? já teda čaj zatím nedávám vůbec…má napůl moje mlíko a napůl nutrilon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
16.3.14 00:30

Je kojena?

• Citovat
  • Upravit
31672
16.3.14 00:42

@panda12 to teda pije strašně moc 8o 8o jak přibírá, nepřibírá moc? mě to přijde fakt až moc, na 3m mimčo. existují i víc sytivý mlíka, mají označení forte, víc zasytí, ale mají stejně kalorií..pokud takový dítko vypije tolik, bála bych se, že bude za chvíli kulička :lol: ale zase když někdy vypije 120..nevím no. jsme ráda že jsme díky kojení tohle nemusela řešit :mrgreen: ale jinak čistě k režimu, taky jsme měla, a vlastně i mám, obě děti naprosto nerežimový, já jsme totiž tasky nerežimová, tak nejsem schopná to děti naučit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
16.3.14 01:20

:-O @panda12 :-O :-O vypije strasne moc. Fakt ji neboli brisko spis? Nejde to vyresit dudlikem nez davat po hodine jist?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.3.14 05:30

No tak z prve ji nedavej UM po hodine, to ani nestihne stravit. A davas ji moc. 300 ml nevypije muj malj ani omylem. Priklanim se taky k tomu brisku. Zkus ji proste davat min. Treba jenom do tech 200 a pk ji uklidnit jinak, kdyz bude kricet. A s dalsim mlikem prijd u UM nejlip tak za 3 hodiny. Trochu ji s tim rezimem pomoz.

• Citovat
  • Upravit
17565
16.3.14 06:18

Jestli je na UM, tak bych zkusila ten režim trochu zavést - přečíst si na krabici, kolik by na svůj věk/váhu měla dostávat, to jí dát a i když bude chtít ještě, tak ji prostě uchovat, ududlíkovat, nějak překecat a dát jí za ty tři hodiny zase další dávku. Když to pár dní takhle vydržíte, tak by se to mělo srovnat, děti jsou přizpůsobivé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
16.3.14 06:21

Opravdu ji jen roztahujes zaludek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
16.3.14 06:36
@jalemina píše:
Soíš než hlad po hodině, bych to viděla na bolení břicha :) Ono tím že jí dáte flašku, tak se uklidní a saje… proč by ne :) takže spíš jí nepřecpávat, nebo dát dudlík :nevim:

Naprosto souhlasím. Já jsem bývala taky přesvědčená, že malá má pořád hlad, chtěla být u prsa v podstatě nonstop, přes den skoro nespala a jen řvala. Zpětně si myslím, že to bylo bříško a že jsem to měla řešit např. šátkem. Kapičky ani cvičení u nás moc nepomáhalo. To UM bych určitě nedávala častěji než co 2 hodiny. Je hůř stravitelné než mateřské mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí