Miminko bezdůvodně brečí

30
2.12.21 21:30

Miminko bezdůvodně brečí

Holčička (2 měsíce) asi 2 hodiny brečela…
Byla vykakaná, přebalena, napapaná a stejně pořád..I vyprděná byla..
Měla jsem ji na ruce.. pak se chvilku uklidnila, pak zase brečela a pak jakože nic začala usínat, jak kdyby se nic nedělo…
Tak nevím proč brečela…
Nenapadá vás něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2353
2.12.21 21:43

Nemá vyvinutou nervovou soustavu. Možná prostě plakat jen potřebovala. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
2.12.21 21:46

Jsou jí 2 měsíce. Miminka prostě brečí i když proto z našeho pohledu nemají žádný důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
2.12.21 21:48

Může to mít tisíc důvodů, ale nebrečí bezdůvodně. Třeba nemohla usnout, to bývá častý důvod. A i to se ti drobci musí naučit. V tomhle období to bývá opravdu nejčastěji kvůli nedozrálé nervové soustavě. Moje děti hodně plakaly po dnech, kdy měly neobvyklé množství vjemů (výlety, cizí prostředí atp.). Taky na ně hodně působí naše nálady, nebyla jsi třeba ve stresu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
2.12.21 21:49

Mně malá „bezdůvodně“ v té době probrečela i víc jak půl dne. Ty 2 hodiny beru jako provokaci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
2.12.21 21:53

Tak to nestačí, miminko je citlivé, stačí když ji něco tlačí, lechtá, kolikrát jsem v plíně našla svůj vlas který tam lechtal. I když je vyprděná může jí to zlobit. Pokud malá brečela tak jsem ji prohlídla jestli ji něco netlačí, projela rukama tělíčko, podívala se pod bradičku na krček, pokud tam mimčům teče mlíko tak se pak snadno zapaří, i pod pažičkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.12.21 22:33

Tak ona brečí 4 hodiny v kuse a jen malé přestávky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11846
2.12.21 22:50

Nedozrála nervová soustava, moc vjemů, málo vjemů, chce spát, nechce být samo, chce chovat, chce tmu, světlo, ticho, hluk..jo děvče každé miminko je jiné a na to prostě budeš muset nějak přijít…kolik proplakanych hodin bylo u nás než sme zjistili že malé vadí světlo z lustru… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
3.12.21 10:41

Je to miminko 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie