Miminko do bazénu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@scentini píše:
Mame domaci bazen, kryty. Upravu kyslikem, poprve v nem dcera byla v 7 tydnech. Vzdy par mimut a pak ven. Oplachnout a namazat. Ve vode se mi vzdycky krasne uklidnila a spala. Ted ve 3 letech plave sama, ma to v krvi. Nicmene do verejnyho bych s 3 mesicni nesla.
mám dotaz. Jste s úpravou kyslíkem spokojení, snáší to děti dobře? Taky máme bazén na zahradě, menší kvůli dětem (obdélník 2×3m). Chlorovat nechceme, tak jsme zakoupili ty oxid. tablety plus k tomu jakýsi roztok, prý se to má kombinovat. Používáte to taky tak, nebo jen ty tablety?
My navíc ještě filtrujeme skrze čerpadlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pe-terka píše:
mám dotaz. Jste s úpravou kyslíkem spokojení, snáší to děti dobře? Taky máme bazén na zahradě, menší kvůli dětem (obdélník 2×3m). Chlorovat nechceme, tak jsme zakoupili ty oxid. tablety plus k tomu jakýsi roztok, prý se to má kombinovat. Používáte to taky tak, nebo jen ty tablety?
My navíc ještě filtrujeme skrze čerpadlo.
My pouzivame jen roztoky, filtrujeme a jeste je tam uv lampa. Jsme spokojeni moc, clovek neni tak suchej jak z chloru. Jen ta cena je nekde jinde no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme začali chodit od pul roku. Pro mensi deti se u nas plavani nedela… A ani zde do bazenu nepousti pod jeden rok, u toho musi byt lektorka… asi bych pockala alespon do toho pul roku a absolvovat alespon jeden krouzek, kde vam krasne vysvetli, co s malym v bazenu delat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S malou jsme začali chodit na bazén až jak měla 5 měsíců, a že by čůralo do vody? Dáš miminku plínky do vody a je vše v pohodě
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit