Miminko do bazénu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
2.8.17 13:36
@scentini píše:
Mame domaci bazen, kryty. Upravu kyslikem, poprve v nem dcera byla v 7 tydnech. Vzdy par mimut a pak ven. Oplachnout a namazat. Ve vode se mi vzdycky krasne uklidnila a spala. Ted ve 3 letech plave sama, ma to v krvi :mrgreen:. Nicmene do verejnyho bych s 3 mesicni nesla.

mám dotaz. Jste s úpravou kyslíkem spokojení, snáší to děti dobře? Taky máme bazén na zahradě, menší kvůli dětem (obdélník 2×3m). Chlorovat nechceme, tak jsme zakoupili ty oxid. tablety plus k tomu jakýsi roztok, prý se to má kombinovat. Používáte to taky tak, nebo jen ty tablety?
My navíc ještě filtrujeme skrze čerpadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
2.8.17 15:14
@pe-terka píše:
mám dotaz. Jste s úpravou kyslíkem spokojení, snáší to děti dobře? Taky máme bazén na zahradě, menší kvůli dětem (obdélník 2×3m). Chlorovat nechceme, tak jsme zakoupili ty oxid. tablety plus k tomu jakýsi roztok, prý se to má kombinovat. Používáte to taky tak, nebo jen ty tablety?
My navíc ještě filtrujeme skrze čerpadlo.

My pouzivame jen roztoky, filtrujeme a jeste je tam uv lampa. Jsme spokojeni moc, clovek neni tak suchej jak z chloru. Jen ta cena je nekde jinde no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.8.17 10:37

My jsme začali chodit od pul roku. Pro mensi deti se u nas plavani nedela… A ani zde do bazenu nepousti pod jeden rok, u toho musi byt lektorka… asi bych pockala alespon do toho pul roku a absolvovat alespon jeden krouzek, kde vam krasne vysvetli, co s malym v bazenu delat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.17 09:21

S malou jsme začali chodit na bazén až jak měla 5 měsíců, a že by čůralo do vody? Dáš miminku plínky do vody a je vše v pohodě :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
16.9.17 20:01

Já bych s tak malým dítětem do bazénu nešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí