Miminko do bazénu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
-Si
7
1.8.17 20:34

Miminko do bazenu

Dobrý večer :)

Mám tři měsíčního syna a chtěla bych s nim do bazénu. Doktorka řekla ze chlor nějak nevadí ze se stejně dá chodit s miminkem do plavacku.

Já ho chci vzít tedka na chvíli kdy mu ta voda nějak nedělala problém. Kdy jste začali vy? Není to brzy takhle? Prave mi přijde divny ze by to nevadilo tak brzy když se tam třeba i miminko počuralo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
1.8.17 20:38

Mně to přijde brzy, u nás se chodí do bazénu nejdřív od ukončeného pátého měsíce, do té doby se jen vaničkuje. Nejde jen o chlor jako takový, v bazénech je špína, moč…prostě ne, takhle malé mimčo bych nevzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
1.8.17 20:40

@-Si Co to je plavecak? Do kryteho bazenu deti nesmi do roka, idealne do roka a pul. Na venkovni koupaliste smi, ze se tam mimco vycura bych neresila, nebude zdaleka jedine. Mel oby mit tedy plavky s gumickou kolem stehynek kvuli kakani, to uz muze byt docela hnus. A doktorka opravdu rekla, ze 3 mesicni dite muze do kryteho bazenu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
1.8.17 20:41

Taky mi to přijde moc brzo. Jak je řečeno výše, špína, moč…vemte si, kolikrát si něco přeneseme domů sami a to jsme dospělí-odolnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
1.8.17 20:42

Teď jsem někde četla, že průměrném plaveckém bazénu je 75l moči. Mňam. Navíc je to přechlorované, šla bych jedině tam, kde dezinfikují třeba solí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
1.8.17 20:47

@Fíková Nikde nedesinfikuji pouze soli, chlor je vsude. 3 mesicni mimco nemuze ani do specialnich kojeneckych bazenu (nepocitam vany), nechapu, jak to ta doktorka myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
1.8.17 20:49

Do klasickyho bazenu bych nesla, v domacim na zahrade uz byla (7 mesicu) a dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
1.8.17 20:53

Mame domaci bazen, kryty. Upravu kyslikem, poprve v nem dcera byla v 7 tydnech. Vzdy par mimut a pak ven. Oplachnout a namazat. Ve vode se mi vzdycky krasne uklidnila a spala. Ted ve 3 letech plave sama, ma to v krvi :mrgreen:. Nicmene do verejnyho bych s 3 mesicni nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
1.8.17 20:58

Nam teda doktorka rekla ze do klasickeho verejneho ve 1,5 - 2 letech nejdriv, nejlepe co nejpozději.

Do plavacku u nas berou nejdrive v pul roce, bazen extra vycleneny jen pro kojence a male deti. :nevim:

Vazne ti rekla ta tvoje ze od tri měsíců? To je nejaky divny :think:

Příspěvek upraven 01.08.17 v 21:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
1.8.17 20:58

V půl roce do bazénu na zahradě. Naši kvůli ní speciálně koupili a používali eco přírodní produkty. A do bazénu čůrala jen ona. Do veřejného v roce a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
1.8.17 21:02

Já teda do veřejného nejdu ani s 10m. Když jdeme na koupák, tak ji beru její bazének, v barelu mám s sebou čistou vodu a vždy jeden z nás zůstává u ní. Do bazénu jen do domácího na zahradě. Při představě co jsem si kolikrát já kdysi domu donesla z veřejného koupaliště jsem si to pak brzy rozmyslela jestli s ní jít nebo ne.. a u 3m mi to přijde opravdu moc brzy. Ale taky jsem se tu na to nedávno ptala, jak to udělat. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33018
1.8.17 21:15

Do veřejného bazénu bych nešla (chleor, špatně osprchovani jedinci, moc). Do roka se ani dle vyhlasky snad nesmi. Navíc či z toho to dite bude mít? Nic. Neleze, nestoji, nesedi. Když máš touhu ho rachtat, napust mu vanicku doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
1.8.17 21:16

Podle nové vyhlášky je vstup do veřejného bazénu dětem do jednoho roku zakázán. Potom pouze se speciálními plavkami nebo plínou určenou k plavání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
1.8.17 21:18

U nas se chodí až od půl roku, do té doby vaničkování. A dětský bazén má sníženou hladinu chloru a vyšší teplotu. Do normálního bazenu jsem malou dala až teď v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.8.17 21:28

Mne říkají všichni do chlorovaného bazénu až od roku ale dnes jsme potkaly na koupališti asi tříměsíční mimca. Nebala bych se toho když může mimco na plavání do chlorovaneho bazénu proč by nemohlo jentak na koupák nebo tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí