Miminko k ránu tlačí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
219
14.1.13 11:09

Miminko k ránu tlačí

Ahoj holky, mám 2,5 měsíčního chlapečka a od začátku trpíme na prdíky, ale používáme Lefax a probiotika a je to lepší, vyprdí se už sám, ale stále nám přetrvává jedna věc..kojím ve 22hod, pak kolem 2 hod a pak kolem 5 hod a to už pak malej nemůže usnout a stále tlačí, občas z něj vyjde pořádnej prd, někdy tlačí na prázdno a tlačí a tlačí, přijde mi že u toho jakoby spí, má zavřená očička a ksichtí se a tlačí, my už pak s mužem nemůžeme spát, nejde přes ty zvuky usnout, má to tak prostě od narození, dr. říkala že se to po 4 měsíci srovná, ale neřekla mi co to jako je..jestli se cítí nějak nadmutý a chce to vyprdět..papáme a přibíráme ukázkově, měli jsme když jsme šli z porodnice domů 2780g a dnes máme přesně 6 kilo a jenom kojíme, kaká 3× denně a stoličku má taky ukázkovou míchaná vajíčka:-))přes den tohle nedělá, spinká v klídečku, ale prostě kolem tý 4-5 hodiny ráno tohle začne a trvá to tak do 8-9,pak vstáváme, kojíme a malej pak usne už v pohodičce až do oběda..tak se chci zeptat jestli máte také některá zkušenost s tlačícím miminkem:-) děkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9066
14.1.13 11:22

Jojo, a u vas jsou ty casy jeste zlaty. Nase prtavka tlaci vetsinou cca od 2 do 5 rano (spat se u toho moc neda, jen podavam dudliky) a po 5 hodine vstava :roll: Je ji 3,5 mesice ;) Co pamatuju od starsi, zlepsi se to s hybanim a prikrmy, takze kolem toho 6-7 mesice (to uz byla pohoda) ;) Jen to vstavani v 5 ji zustalo do roka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kettlery
14.1.13 11:55

Nas malej jako mimi taky takhle tlacil nad ranem. Nevedela jsem, jestli je vzhuru nebo ho to boli, nemohla pri tech zvucich spat. Zhruba po mesici se to zhorsilo, budil se a plakal bolesti, pomahalo jen kojeni a chovani. Preslo to postupne, kdyz zacal vic mrskat nohama. Bohuzel nam z te doby zustalo problematicke spani nad ranem a vstavani v pet. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
EBI
14.1.13 12:24

Náš Robinek to dělal taky, tlačil k ránu prdíky, na které trpíme snad do dnes. Hodně nám pomohl espumisan. Teď už to nedělá, prdí pořád, ve dne, v noci. Má už 9 měsíců, tak už umí i prdík potlačit ven :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
81479
14.1.13 12:24

Staršího to přešlo už v šestinedělí, mladší kadila v noci do zrušení nočníj´ho kojení v 11m. A doteď občas v noci kadí, spíš ale vyjímečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
24.1.13 17:33

Zakladatelko, jako bych to psala přes kopírák. Máme stejnej problém, malýmu jsou 3 měsíce, od narození trpí na prdíky, První dva měsíci byly noci v pohodě, kojení po 3 hodinách uložení do postýlky a chrnění. Pak se to nějak zlomilo, malej k ránu začal ječet se zavřenýma očkama, furt se kroutí, připadá mi, že je furt v křeči. ALe jak píšeš spinká u tohoKdyž ho vemu do náruče tak se uklidní, takže toh přes noc moc nenaspím. ted vstávám ve 12, o půl 2, v 5 atd…tak nevím, snad to přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
24.1.13 17:44

U nás už to ted poslední týden bylo peklo, začal tlačit už kolem půlnoci a vydržel až do rána..takže jsem byla fyzicky a pak už i psychicky totálně v háji..v úterý jsem koupila kapičky BIOGAIA a dnes jsme spali až do 4,pak opět kolotoč tlačení, řvaní a prdění, tak nevím jestli ty kapičky trochu zlepšily..dnes nám je 12 týdnů a začal nám růstovej spurt..od rána u kojení řve, kroutí se, trhá se až mě prsa bolej, ječí a mlátí pěstičkama..narvu mu prso do pusy, to se přisaje a cucá v pohodě..no asi už si vážně hodim mašli, jestli přijde do toho všeho ještě něco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
24.1.13 17:45

No naše taky tlačí a kaká výhradně v noci. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
2.2.13 17:24

Tak holky, tlačení přestalo ze dne na den. Nechápu, ale jsem moc ráda, malýho sem vdycky musela uplne zamootat napevno do zavinovacky a ted krásne spi jen pod dekou…tak přeji aby jste se toho taky co nejdív zbavily..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
3.2.13 11:27

Holky u nás nastala taky změna po tom 12 týdnu a asi hlavně po biogaia, dávám denně 5 kapiček a už netlačíme celou noc, ale ráno kolem té sedmé, tak ho dám do sedátka vibračního, pustím melodii co to vydává:-)a on se krásně vykadí a je po tlačení a pak se napije a spinká do 9 dnes do 10..vysadila jsem všecky protizpěnovací suspenze měli jsme Lefax, předtím sabíky a espumisan a přijde mi, že mu to ty prdy jen zhoršovalo, sice stále prdí, ale jde mu to samo..večer mažeme bříško Pupíkem, zatím ta změna trvá týden a já jsem konečně po 3 měsících odpočatá a vychrupaná, papá ve 21,pak v 1,pak kolem 3-4 a pak po 6 hodině začne tlačit, tak mu dám prso u toho prdí a pak kadí a je spokojenej:-)jindy fakt tlačil třeba už od 2 hodin a já myslela že chcípnu bez spánku, bylo to strašný..snad se to nevrátí, aby si na ty biogaia nějak nezvyk a nebyli jsme tam kde jsme byli před týdnem..to bych si hodila mašli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
5.2.13 12:27

Ahojky mě to malej taky dělal a doteď prostě rád kadí (10 měsíců) po ránu. Nic si z toho nedělej!!! Je to normální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí