Procházky v zimě s miminkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1265
14.1.13 09:35

procházky v zimě

Holky, jak to děláte, když je venku v kuse mrazivo? Přece nemůže být miminko pořád zavřené doma? Jasně…do minus 5 se může jít ven…ale já se ptám…na jak dlouho? 10 minut? 30 minut?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
14.1.13 09:38

Já loni kluka dávala spát každý den dopoledne na terasu, ať bylo jak bylo a byl tam i dvě hodiny. Já si myslím že to zrovna mimina přežívaj perfektně, jsou zachumlané a v hluboké krbě je teploučko. Letos je to horší, to hned má rudej noc, tváře, takže letos spíš chodíme jen kousek od baráku a zas dom. S hlubokou vynou bych byla venku dle potřeby :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
14.1.13 10:14

@monika32 @monika32

Super…díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.1.13 10:15

Zabalené mimčo v korbě jsem venku vozila podle chuti, spíš jsem mrzla já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
14.1.13 10:16

Malý spí 3 -4,5 hodiny každý den odpoledne na zahradě. Vždy ho vytáhnu krásně teplého, to, že má studené tváře a nos, je normální :).

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
14.1.13 10:18

Chodila jsem normálně - miminko v domácím oblečení v kombinéze a ve fusaku.. S sebou pro jistotu ještě deku.. Občas jsem jí konec toho fusaku zvedla, aby nedýchala ten úplně ledovej vzduch.. Spinkala tak krásně a dlouho, letos už je to horší, už běhá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575

MRÁZ NEVADÍ ZNIČI VŠECHNY BACILI CO JSOU VENKU A POKUD JE MIMI DOBŘE OBLEČENE A NEFUČÍ NA NĚJ TAK HODINOVA HODINOVA A PUL PROCHAZKA URČITĚ NEUŠKODÍ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Normálně znamená 2-4 hodiny, spíš podle mé nálady  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.1.13 10:57

@Sfaticata já chodila tak na hoďku, vyřídila jsem nákupy a pocourala - pošta a tak, takže tu hodinku stačilo.. (ale to fakt jen při velkých mrazech), pokud bylo kolem 0, tak normálně 2-3 hodky mezi krmením…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
14.1.13 11:13

@martina.se To je paráda, škoda, že Jana tak dlouho v kočáru nevydrží. Maximálně hodinu a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
14.1.13 11:30

Beru denně na 3-4 hodiny, zatím tu teda nebylo pod -10, ale beru v dešti, mrazu, sněžení, když je vichr, tak dám pláštěnu přes kočár. Hodně oblíknu, kouká mu jen obličej a spí jako dudek :-)

• Citovat
  • Upravit
5277
14.1.13 11:39

Dcerka se narodila loni v září a přes první zimu spávala každý den venku doma pod pergolou, kde akorát nefoukalo, jinak tam bylo stejně stupňů jako venku. Ať bylo kolik stupňů mínus, tak jsem ji stejně alespoň 3 x denně dala spát do kočárku, i ven na procházky jsem s ní chodila téměř denně. V kočárku měla funkční fusak od Kaarsgaren nebo Emitexu a do něj kombinézu a dle počasí do kombinézky oblečená…Spinkala jako když jí do vody hodí :mrgreen: Teď je jí 15 měsíců a snažím se jí dávat spát ven alespoň obden :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
14.1.13 11:41

Nijak jsem neřešila kolik minut :nevim: Jiné to je u novorozence :think: Ale i tak bych preferovala častější procházky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.1.13 12:37

@Sfaticata víš jak, ono je to mimčo stejně důkladně zachumlané, pokud fakt není -10 a víc, tak to v pohodě zvládne ;) a lepší hoďka a půl než sedět pořád jen doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
14.1.13 13:08

@martina.se No, to je jasný. Doma sedím nerada. Ubíjí mě to. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie