Vyrážky po celém těle

255
13.1.13 18:43

vyrážky po celém těle

Ahoj holky :kytka:

Mám 5 měsíčního prcka a včera jsem si všimla, že je kolem plenky na bříšku trošku opruzelý, natřela jsem ho sudocreamem a dala spinkat. V noci se pořád budil a kňoural. Ráno jsme vstali a už byl osypaný po celém bříšku, postupně během dne se osypal po celém těle. Vypadalo to, jak vyrážky u šesté nemoci, ale neměl horečky, tak jsme jeli na pohotovost. Doktor mi řekl, že je to alergická reakce na vitamín C, ale malý ovoce ještě nejí, jedině zeleninu, ale nedostal žádnou neznámou, kterou bychom neměli obzkoušenou (dneska na oběd hov. maso, mrkev, petržel, brambor), tak se mi to nezdá.

Měla jste některá něco podobného?

Děkuji moc za rady a názory. Přeji pěkný večer :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22614
13.1.13 18:48

@kachix jo měla.. já, nedávno, reakce na coldrex a vit C :roll: bohuzel s tim nic moc neudelas, max tak dat pulku dithiadenu, aby to nesvedilo, ale nevim, jestli se smi u tak maleho mimca :nevim: nebo mozna fenistil, ale taktez nevim, jestli se smi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
13.1.13 18:49
@atominnka píše:
@kachix jo měla.. já, nedávno, reakce na coldrex a vit C :roll: bohuzel s tim nic moc neudelas, max tak dat pulku dithiadenu, aby to nesvedilo, ale nevim, jestli se smi u tak maleho mimca :nevim: nebo mozna fenistil, ale taktez nevim, jestli se smi

jde o to, že nevím o ničem, co by jedl, že by mělo vitamín C… :nevim: Jinak máme fenistil kapky a tekutý pudr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
13.1.13 18:51

Kojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
13.1.13 18:52

Ještě mě napadlo, dáváš mu skleničky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
13.1.13 18:52

Sesta nemoc? alergie, zmena prasku na prani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
13.1.13 18:54

Nekojím a příkrmy vařím…Prášek na praní jsem neměnila, mýdlo, prostě nic mě nenapadá… :nevim: Doktor říkal, že při šesté nemoci jsou vysoké teploty a on je nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
13.1.13 19:01

Co ta petržel? Po ní se osypal i můj syn, asi bych zkoušela na jakou složku je alergický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
13.1.13 19:04

@Lastkecka pravda, kamarádka jí malýmu taky nemohla dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
13.1.13 19:08

On tu petržel neměl dneska poprvé už jí měl minulý týden a bez reakce. Mi to prostě jenom vrtá hlavou, že alergie na vitamín C, nějak se mi to prostě nezdá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.1.13 19:16

@kachix ono to možná vypadá stejně, alergie na vit C nebo na něco jiného, po všem je vyrážka.. ale ta petržel je možná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
13.1.13 20:06

To, že jednou třeba na tu petržel alergicky nereagoval, neznamená, že po druhé to bude taky v pohodě..bohužel.. Ta alergie se může objevit kdykoliv a v podstatě na cokoliv.. Já jsem alergik a desetkrát sním jablko v pohodě a po jedenácté se celá osypu.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí