Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Sfaticata Mně taky malá nevydrží déle než hoďku a půl, přestože je ještě prtě a mohla by spát hodně (zítra bude mít 3 měsíce). Ale zaplaťpánbůh za tu hodinku spánku v kočárku, doma se uspat nenechá a pospí max. 20 minut. A jinak chodím obvykle 2× denně, třeba jen na necelou hodinku, ale chodím. Sice pak necítím ruce (nemám ten rukávník, ani zateplené rukavice nepomohou
), když prší, fouká, sněží, natáhnu pláštěnku, sobě kapuci a jede se. Doma by nám oběma hráblo, postýlku akceptuje v noci, chodit s ní v manduce po bytě hodinu, pěkně děkuju, raději venku v nečase
I dneska jdem, sníh nesníh, závěje nezávěje ![]()
@infantka To děláš dobře. Já bych taky šla, ale tady na vesnici vůbec neudržujou chodníky. Takže s kočárem se pomalu brodíme a navíc to všude klouže…všude samá silnice. Raději počkám. ![]()
@Sfaticata teď jsme přišly.. no, jsme taky na vesnici, bordila jsem se s kočárem závějemi a párkrát skoro uklouzla, ale lepší než aby mi malá ječela přetažená doma.. odpočinem si obě
u nás navíc přestalo sněžit a vysvitlo slunko, tak bylo pěkně.. mrazivo, ale pěkně ![]()
Já loni chodila na procházky do -10. Pak už ne. Ale loni bylo období kdy bylo i -20..
Malý má 3m a jak se vracíme z procházky, dám kočár na zahradu a spinká dál, celkem stráví venku 3,5-4 hodiny. Má teploučký fusak a je pořádně zachumlaný, takže pak vytáhnu teploučké a spokojené miminko. Navíc mu to hodně pomohlo na rýmu.
Děkuju všem za příspěvky. Jak koukám, pěkně jsem malou šidila. Když mrzlo, šla jsem s ní na 10 minut a honem domů. Polepším se. ![]()