Miminko málo kaká! :-(

42
12.6.10 15:50

Miminko málo kaká! :-(

Ahojky, mám mimi, za týden mu budou 3 měsíce. Nekojím, dávám mu Nutrilon. Do Nutrilonu přidávám kapky Sab Simplex (3× denně 10 kapek, pozbytek jen 3, 4 kapičky - na spadnutí pěny). Nechce mi pít čaje (dětský heřmánkový, fenyklový). Denně vypije 20 ml, max. 40 ml čaje, ale většinou sotva těch 20 ml. :-( Kaká většinou obden, denně NE! Dokonce se mi teď stalo, že mi kakal ve středu (v 11.50 hod.), ve čtvrtek NIC, v pátek NIC, až dnes - v sobotu (v 15.00 hod.). Ale stolice nebyla tuhá - asi taková, jako zubní pasta, konec stolice byl řídký, tekutý, takže zacpaný není. Myslíte, že mimi to mléko vstřebá - že nemusí kakat denně? Proč nekaká denně??? Je to z těch kapek Sab Simplex nebo z Nutrilonu? Je to normální? Děkuji za jakoukoli odpověď, radu! PS: Občas zavedeme rektální rourku, ale jen na kousíček (max. 1 - 2 cm), ale ne vždy díky ní kaká. Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
12.6.10 16:04

No já myslím, že pokud nemá dítě tvrdé nafouklé bříško, je spokojené, nic ho očividně nebolí, tak to mlíčko fakt může natolik strávit, že se mu tam stolice nehromadí. Obzvlášť pokud je konzistence takto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
12.6.10 17:50

Malý v tomhle věku kakal ob den a evidentně ho nic netrápilo. Občas i jednou za tři dny. Byl na UM prakticky od narození. A čaj pil také kolem těch 40 ml. Některé děti na UM vůbec čas nevyžadují. Malý pokud měl žízen, tak si vžeycky „řekl“. Takže mu to asi stačí a pokud nemá nějaké bolení, tak bych to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
12.6.10 21:45

Naše malá měla po nutrilonu zácpu, byla zabetonovaná jak sídliště a to jen dokrmuju, když nestačí mlíko. plnou dávku dostala asi třikrát a vždycky skončila s rourkou.

• Citovat
  • Upravit
12959
13.6.10 23:38

Tak to je ještě dobrý..náš malej nekakal třeba i tři,čtyři dny a doktor říkal,že to nevadí. (Byl kojenej a ty kapičky ,co píšeš neměl) A i teď se stane ,že třeba jeden den nejde na velkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
14.6.10 21:44

Muj klucik nekakal 12 dni a prej u plne kojenyho je to ok, ze asi vsechno spotrebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí