Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, chci poprosit zase o radu, myslíte že můžu dceři 7 měsíců, napustit bazén na balkon aby se porochnila??
My brali Majdu loni i do „velkého“ bazénu (takový ten kruh 3,6m průměr) a jinak měla napuštěnou vaničku.
Určitě bych neváhala a napouštěla!
Jen do toho, ale raději né na ostrém sluníčku a vodu bych dala spíš vlažnější ![]()
ničemu bych se nebránila, jen at se taky schladí v tomto počasí!! Klidně do toho! ![]()
Ahojky
zajímalo by mě
kdy jste dali své miminko poprvé venku do vody? u nás je teda na to ještě brzy
, malá má 2 měsíce, ale v srpnu ji bude 5 měsíců, to už nad tím uvažovat při vedrech budu ![]()
Ahoj,tak malymu bude pristi tyden 9 mesicu a poprve byl v bazenku vcera.nad casti bazenku byl stin a vodu jsem dala vlaznejsi,moc se mu to libilo.
Tak koupání bych se vůbec nebála dyť koupeme mimča do narození a od třech měsíců kdo jste chodil plavat už choděj děti do van jak se říká u nás
takže jen do toho. ![]()
tak já jí dala teda poprvé dneska, jak jsem psala je jí 7 měsíců, ale tak jsem mi na to zdála ještě malá tak jsme se raději ptala
Já jsem dala loni syna do bazénku asi v šesti měsících. A myslím, že se mu to líbilo ![]()
Já vzala Dana do našeho zahradního bazénu už loni, když mu byly asi 4 měsíce. Ale jen na chvilku, pak hned osprchovat, přeci jen, máme tam chlor
Letos si to sice nepamatoval a dva dny řval, ale už si to zas užíváme ![]()
EvaOstrava píše:
Ahojkyzajímalo by mě
kdy jste dali své miminko poprvé venku do vody? u nás je teda na to ještě brzy
, malá má 2 měsíce, ale v srpnu ji bude 5 měsíců, to už nad tím uvažovat při vedrech budu
Honzík 7neděl ![]()