Pořád kadí...

10052
10.6.10 19:10

Pořád kadí...

Ahoj maminky chci se zeptat, moje dcera má dnes 7. měsíců, poslední 3 dny, nedělám nic jinéh než ji přebaluji, protože kadí každou hodinu, někdy tuhá stolice, někdy řidčí, a zdá se mi taková nazelenalá, nevím jestli jsem neudělala chybu, předevčírem mi došel nutrilon tak už jsem rovnou koupila nutrilon 2, který je od ukon. 6. měs, a dávala jsem jí ho o 2 dny dříve tak ted nevím jestli jsem neudělala špatně, nemáte s tím někdo zkušenosti, předem děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
767
10.6.10 19:18

Ahoj, já bych to viděla na střevní virozu. Jestli kaká co hodinu, tak to je dost. Hlavně bych hlídala pitný režim, dávej jí chlazený černý čaj, třeba po lžičkách. Aby nebyla dehydratovaná. A zašla bych určitě za dětskou Dr. Myslím si, že příčinou nebude nutrilon 2, to si myslím, že jsi chybu neudělala.
Tak držím palce, at jste brzy fit :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
10.6.10 19:20

Zuzko, ukonceny 6.mesic konci dnem, kdy dite ma 6m, takze jste vlastne o mesic pozadu :mrgreen:

Nicmene zmenou UM to byt klidne muze. Teplotu nema? Je vesela? Asi bych pritlacila na mrkev, ryzi a pokud by to nepreslo, poradila bych se s doktorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
10.6.10 19:31
čičinka píše:
Zuzko, ukonceny 6.mesic konci dnem, kdy dite ma 6m, takze jste vlastne o mesic pozadu :mrgreen:Nicmene zmenou UM to byt klidne muze. Teplotu nema? Je vesela? Asi bych pritlacila na mrkev, ryzi a pokud by to nepreslo, poradila bych se s doktorkou

tohle jsem nikdy nepochopila, ukončený šestý měsíc je prostě den kdy začíná 1. den 7 měsíce ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
10.6.10 19:33
zuzka.mamka píše:
čičinka píše:
Zuzko, ukonceny 6.mesic konci dnem, kdy dite ma 6m, takze jste vlastne o mesic pozadu :mrgreen:Nicmene zmenou UM to byt klidne muze. Teplotu nema? Je vesela? Asi bych pritlacila na mrkev, ryzi a pokud by to nepreslo, poradila bych se s doktorkou
tohle jsem nikdy nepochopila, ukončený šestý měsíc je prostě den kdy začíná 1. den 7 měsíce ne???

Ano, ale sedmý měsíc začíná už den po šestém. :wink:
Když se řekne ukončený první rok, tak se taky nečeká až začne ten druhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
10.6.10 19:33

Chuarez -ty jsi my chytrolín :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
10.6.10 19:38
zuzka.mamka píše:
čičinka píše:
tohle jsem nikdy nepochopila, ukončený šestý měsíc je prostě den kdy začíná 1. den 7 měsíce ne???

To ano, ale tvoji holcicce je ted 7m. Od minuleho mesice, tj. od 10.5. do 9.6. ji bezel sedmy mesic. Dnes jste zacali osmy mesic zivota (protoze 1.mesic je mezi nultym a tricatym dne zivota a konci, kdyz ji jeden mesic je)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.6.10 19:44

Majda často kadila, když jí rostly zuby. Ale nebylo to tak moc často, raděj bych konzultovala s dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
10.6.10 20:21

holky já jsem asi fakt pitomá, ale nejde mi to do hlavy, metřík mi ukazuje že má klárka 7 měsíců přesně protože má dneska jakoby narozeniny, zítra mi určitě ukáže 7 měs. a 1den, ale když si to počítám na prstech vychází to ukončený sedmý měsíc ale ve skutečnosti je dneska 1 den. jejího 7. měsíce :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
10.6.10 20:28

ještě mě zajímá jestli nevadí když míchám značky příkrmů, dřív jsem dávala výhradně hipp, ale nedavno jsme v diskuzi řešily že to není zrovna ideální, takže jsem začala kupovat jiné od hami, sunárek, a alnatura

ještě Vám napíšu jídlení režim jestli nedělám něco blbě

ráno když se vzbudí kolem 7:30 - 150ml nutrilon

kolem 10:00 ovocná přesnídávka někdy domácí většinou kupovaná

pak oběd mezi 12:00 - 13:00 hod zelenina s masem kolem 150 ml

pak někdy je hladová kolem 3 hodiny - dám 100 ml mlíčka - věšinou hlavně ted jak se hodně oteplilo vydrží až do té 17 hod to má 150 ml mlíčka

a pak v 20:00 210 ml nutrilon a pak až zase ráno po probuzení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
10.6.10 20:29

Zuzko, kdyby to bylo, jak rikas, byl by mezi 1. a 30. dnem ne prvni mesic, ale nulty mesic. Zkratka 7. mesic konci dnem, kdy je ji 7m.

Je to jako kdyz se rekne, ze jsme se narodili ve 20. stoleti. Psal se rok naprikla 1983, ale bylo to 20.stoleti.
Ted zijeme v 21.stoleti a je rok 2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
10.6.10 20:32

V michani znacek nevidim problem, jsou to proste ruzne namichane suroviny, kdybys ji varila, tak taky nebudes mit svych 5 receptu, ktere bys furt tocila, ale namichas ji ruzne suroviny v ruznych pomerech.
A jidelnicek v pohode, ja teda nesmim presahnout rozestup mezi jidly 3h, pak je nabruceny a ospaly, klesa pak cukr v krvi, ale to je asi individualni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
10.6.10 20:32

vždyt to taky je první měsíc nééé :cry: čiči já vím jak to myslím ale neleze mi to na mozek

klára se narodila 10. 11 a 10.12 ukončila první měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
10.6.10 20:33

A nejsou to zuby? Obe moje deti kakaly kontinualne nekolik dni kdyz jim rostly zoubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.6.10 20:45
zuzka.mamka píše:
vždyt to taky je první měsíc nééé :cry: čiči já vím jak to myslím ale neleze mi to na mozekklára se narodila 10. 11 a 10.12 ukončila první měsíc

Jejda :D Nic si z toho nedelej, hokej v tom maji i nekteri lekari :D Presne pises, ze ukoncila prvni mesic…a zacla druhy. Mela treba 1 mesic a 1 den= 2. mesic, a ten ukonci v momente, co jsou ji presne dva. Pak uz zas bezi treti. Ted uz jede 8. mesic :)

Jinak mne taky napadly zuby, protoze to se ted deje u nas, zuby rostou jak o zivot a dite kadi kazdou chvili. Kolikrat je to jen zeleny upsouknuti (jeste kojim, ta zelena muze byt z predniho mlika)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí