Mne si oko - proč?

381
11.6.10 22:25

Mne si oko - proč?

Ahoj holky, možná je to nějaká hloupost, ale nedá mi to. Už asi měsíc a půl pozoruju na mladší dceři (11 měs.), že jakmile vyjedeme s golfkami ven (bez ohledu na počasí), v tu ránu má v levém oku ručičku a šmrdlá si ho. Vždycky to dělá s levým očkem a jenom v kočáru - když mi teď běhala na zahradě, i přes slunečné počasí nechala očko na pokoji. Doma si ho nemne, pokud není ospalá. Vrtá mi hlavou, proč to asi dělá? Když jsem si toho všimla poprvé, bylo větrno, takže jsem myslela, že jí tam něco vlítlo, ale je jasné, že tím to není. Na očním jsme byli asi před 2 měsíci kvůli něčemu jinému a nenašli na dceři nic nenormálního. Může to dělat třeba z nudy? Nemáte s vašimi dětmi podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2081
11.6.10 23:47

Naše dcera si mne oko, když se k ni dostane něco, na co je alergicka. zamerila bych se ve vasem pripade na pyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22021
12.6.10 08:06

A nemá to souvislost s prudkým sluncem?

Obě moje děti mají už třetí den zahnisaná očka, kapeme Ophtalmo-Septonex, a jak řekla doktorka, je to zřejmě z prudkého sluníčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.6.10 08:32

A není to tím, že ji uspává to drncání kočárku a mne si ho stejně jako když je ospalá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
12.6.10 08:57
MadGirlNancy píše:
Naše dcera si mne oko, když se k ni dostane něco, na co je alergicka. zamerila bych se ve vasem pripade na pyly.

Souhlas. Taky bych začala zjišťovat nějaký alergen. V našem případě je to sluníčko. Dceři natíká oko jak blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.6.10 20:10

to vypadá na alergii, sedí i ten měsíc a půl, začalo kvést hodně stromů a alergenů…
taky to tak máme…a čekáme, jak se budeme moci jít prozkoumat na alergologii (dr. říkala,že to má smysl až v roce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
12.6.10 21:19

Já to zkusím probrat s doktorem na roční prohlídce - ta alergie mě nenapadla, ale možné to je, já jsem taky začala kýchat :-). A na zahradě možná konkrétní alergen nemáme. Kvůli ospalosti při drncání to určitě nedělá, někdy ani nestihnu podrncat a už má ruku v oku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.13 06:30

Ahoj holky, mám takový problém, mám skoro půl rok syna, nikdy to nedělal až poslední týden. Mne si oko, hlavně při krmení, je na sunaru už od 3měsíce a nikdy to nedělal, oko má asi v pořádku jen to má pak červené. Dělá to jen na právem oku. (nedostal v tu dobu nic neobvyklého)
*Kecalka

• Citovat
  • Upravit
737
20.2.13 07:37

Hoj, mala tohle začala dělat taky okolo 6měsice teď má skoro 8 a dělá to pořád..Všimla jsem si že se ji spodní řasy točí do oka tak ji to vždycky jen oddělám a na chvíli je klid..:) zkus prokapat opthalmoseptonexem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
20.2.13 08:10

Omlouvám se blbne mi klavesnice mělo to být ahoj a bude ji 8měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
20.2.13 12:56

Ahoj muj synek (10m) to dela kdyz se mu chce spinkat nebo kdyz si tam ruckou neco zanese.. Tak mu tam kapnu borovou vodu aby se mu to vyplachlo.. Pak je to dobry..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí