Miminko menší 27tt

Anonymní
26.6.24 18:03

Miminko menší 27tt

Ahoj, je tu někdo, komu naměřili na UTZ menší miminko, než by mělo byt podle týdnů těhotenství? Nemyslím odhad hmotnosti, ale míry miminka. Měřil mi AČ obvod bříška. Mně dr. změřil cca o 10 dni menší. Tak z toho mam trochu obavu. Dle MS jsem 26+6tt. A vždy na předchozích kontrolách mimi odpovídalo přesně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
660
26.6.24 23:30

Mne se to stalo, mimco melo po dve nebo 3 kontroly mensi brisko nez by melo mit temer o dva tydny. Celkova vaha taky mensi. A moje deloha taky mrnava. Ted zacinam 40tt a krasne to dohnala od 30tt. Bude mensi miminko, ale zadna hruza se nekona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
26.6.24 23:33

Pokud bylo podle lekare vse OK a na nic neupozornoval, tak bych nezkoumala lekarskou zpravu :)

Stejne jako my nejsme vsichni stejni, tak i miminka se vyvyjieji ruzne. Lekar na UTZ by urcite upozornil na pripadnou anomalii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
27.6.24 04:40

Taky jsem to tak měla a mela obavy. Nakonec měl syn úplně normální míry.3,20 kg,51 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.6.24 09:58

Ahoj,

neboj, u syna mi taky pořád říkali, jak bude menší, strašně jsem se stresovala a zbytečně. Míry jsou jen odhad. Chtěla bych vám moc doporučit tento rozhovor, který vedla kolegyně Petra s panem doktorem Kouckým a paní Lenkou Laubrovou Žirovnickou https://www.youtube.com/watch?… je sice delší, ale musím říct, že stojí za to. Velmi mě překvapil přístup pana doktora. Příjemný poslech, třeba tě i uklidní :)

Krásný den přeji

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
27.6.24 12:37

@Denina01 to je super, ze se o u vás změnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek