Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mne se to stalo, mimco melo po dve nebo 3 kontroly mensi brisko nez by melo mit temer o dva tydny. Celkova vaha taky mensi. A moje deloha taky mrnava. Ted zacinam 40tt a krasne to dohnala od 30tt. Bude mensi miminko, ale zadna hruza se nekona.
Pokud bylo podle lekare vse OK a na nic neupozornoval, tak bych nezkoumala lekarskou zpravu ![]()
Stejne jako my nejsme vsichni stejni, tak i miminka se vyvyjieji ruzne. Lekar na UTZ by urcite upozornil na pripadnou anomalii
Taky jsem to tak měla a mela obavy. Nakonec měl syn úplně normální míry.3,20 kg,51 cm
Ahoj,
neboj, u syna mi taky pořád říkali, jak bude menší, strašně jsem se stresovala a zbytečně. Míry jsou jen odhad. Chtěla bych vám moc doporučit tento rozhovor, který vedla kolegyně Petra s panem doktorem Kouckým a paní Lenkou Laubrovou Žirovnickou https://www.youtube.com/watch?… je sice delší, ale musím říct, že stojí za to. Velmi mě překvapil přístup pana doktora. Příjemný poslech, třeba tě i uklidní ![]()
Krásný den přeji
Diana ![]()
Ahoj, je tu někdo, komu naměřili na UTZ menší miminko, než by mělo byt podle týdnů těhotenství? Nemyslím odhad hmotnosti, ale míry miminka. Měřil mi AČ obvod bříška. Mně dr. změřil cca o 10 dni menší. Tak z toho mam trochu obavu. Dle MS jsem 26+6tt. A vždy na předchozích kontrolách mimi odpovídalo přesně.