Miminko mi spolklo předmět

Anonymní
8.12.13 21:26

Miminko mi spolklo předmět

Ahojte holky jsem zoufalá malá mi sebrala mobil nokia N70 byl to mžik a snědla mi jedno tlačítko :-( hledala jsem všude a nenašla ho :-( je jí 9 měsíců jsou to zhruba 3 hodiny malá je v pořádku řádí zatím neměla stolici. Nejradši bych si :pocitac: holky co mám dělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5088
8.12.13 21:29

Sleduj, poctivě každou stolici prohlídni, kdyby se ti zdála uplakaná nebo nějaké změny na stolici, tak jeď, ale věřím, že to bude v pořádku, pravděpodobně ale bude chvilku trvat, než to vykaká… případně, možná bych zavolala někam na pohotovost… tím nic nezkazíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
8.12.13 21:30

To bude v pohode, neni to ostre ani velke, pockej dva dny. Pokud to nevyjde jed k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.12.13 21:31

Tlačítko je malé a měkké takže projde. Toho bych se nebála. Pokud ho chceš recyklovat tak bych ho hledala zítra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
8.12.13 21:33

Souhlasím s holkama, to bude dobré. Prý dokáže projít i spolknutý rtuťový teploměr, tohohle bych se nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
8.12.13 21:35

To se stane ještě tolikrát :lol: Počkej až najdeš v plíně kus nitě, psí chlupy zamotaný v bobku, já našla kuličky z dětský pistole, toho ještě bude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541

Rekla bych ze se nic nestane a je otazka jestli to fakt snedla, ja byla jednou presvedcena, ze snedl klicek od zamku /ten klicek mel 2cm/ a hledala jsem ho 3h a nic a az kdyz segra chtela videt „rekonstrukci“ tak jsem stala u bananovky s vyrazenym oblecenim a napadlo nas, ze to narval takovym malym otvurkem z boku… byl tam :mrgreen: a jinak uz jsem v pline nasla kusy polystyrenu /dostal se k bedne od novyho DVD, kus karimatky, potravinarskou folii-ukrad mi ji z supliku a nez sem mu ji vyrvala tak to stihnul, obal od zvykacky-vybrakoval kos… :zed: )

Příspěvek upraven 08.12.13 v 21:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20

Ahoj mi jsme minulou nedeli snedli kousek plochyho magnetu jako ti davaji treba dojogurtu hned jsme jeli do nemocnice mela jsem strach udelali nam rentgen rekli ze to to v brisku je a ze musime pockat az to vyjde hodne pit a jist aby se ten predmet obalil jidlem hodne vlakniny aby mela hodne pohybu ja jsem nasi maly dala pit hruskovy piticko od hamanka spolkly jsme to v jedenact dopoledne a v sedum vecer to bylo venku. Hlavnd kontroluj jestli nezvraci.hodn jidla a pohybu. Drzim palce jo a nam je 8mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
8.12.13 21:36

Tlačítko? Tedy nějaký velmi malý zaoblený kousek plastu?
Dávej ji zbytkovou stravu odpovídající jejímu věku a sleduj stolici. Možná ho i stráví, těžko říct. Nevím, jak to tlačítko vypadá, nicméně usuzuji, že se nejdedná o nic zdraví nebezpečného a tudíž se nemusíš bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.13 21:37

Holky moc děkuji :-( mě se to tlačítko zdálo docela ostré není to takový to gumový jak znáte je to spíše plast? nejsem si jistá jestli to snědla ale nenašla jsem ho nikde :nevim: a tel byl celý den na jednom místě a ještě k večeru tam tlačítko bylo. Hodně volá babička a povídá si s malou tak mám položení tel vedle jídelní židličky a ona si ho přitáhla díky ubrusu :roll: a já myla nádobí. Bojím se aby se jí nic nestalo :(

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
8.12.13 21:39

Doufám, že to nebylo důležité písmenko…??? 8o 8o 8o
Jinak přeju úspěšné hledání… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
34541
8.12.13 21:39

Nestane, ale mozna protoo zacli vyrabet dotekovy displeje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
8.12.13 21:40

@Jitka1976 napada me, ktery pismenko bych ozelela :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743

@zuzouš to je fakt. já jednou našla v hovínku vajíčka nějakýho exotickýho parazita. při podrobném ohledání a výslechu manžela se svěřil, že syn pomáhal při montáži stolku a přitom spořádal polystyrén :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976

Vlastně číslo… 8o :zed: sakra…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat