Miminko nerváček ☺

102
29.5.18 11:05

Miminko nerváček ☺

Ahojky :) Chci se zeptat, kdo ma podobnou zkusenost s mimcem, ktere se vzteka jak.mu neco nejde a nadava(miminkovskou reci samozrejme) :lol:
Nase mala(3mesice)pase konicky, ale uz by asi rada neco vic, snazi se nekam se posunout a nejde to a pak se zacne straasne vztekat a nadavat..pak ji otocim na zada a nadava jeste asi tak 5 min. :lol:
To zacina brzy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
29.5.18 11:16

Každý jsme jiný :) Holt se tím bude muset poprat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
29.5.18 11:19

No to bude zděděný po některém rodiči :lol:. U nás taky trošku rozčilování je, ale dá se to. Vidím v tom sebe :mrgreen: Vydržet, až bude samostatnější, přejde to, snad :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
29.5.18 11:22

Znam to. A mam inteligentni a sikovne deti. Je to narocne, ale pokud je dite zdrave a ma byt v budoucnu chytre, je zvidave a nekdy holt hlavicka chce vic, nez zatim dokaze telo. Moje zkušenost. Nerikam, ze pohodari to maji naopak, jen te chci uklidnit, ze i kdyz to tak ted nevypada a bude to chtit mozna jeste dost trpelivosti, zvladnout vzteklounka, je to v podstate dobre znameni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
29.5.18 11:28

U nás se to s věkem jen horší :lol: Holt to má po mně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
29.5.18 11:49

@veruuuse tak částečně to budete muset vydržet, je to holt povaha, ale mě třeba na špatnou náladu miminek v aktivních fázích dne (nepočítám nošení v šátku, tam se nehýbaly a většinou usnuly) výborně zabíralo chodit s nimi mezi lidi. Plavání, cvičení, dětské koutky (jo, klidně ve 3 měsících), restaurace, jen tak ven do parku na deku, do Zoo (v leže na bříšku v kočárku), jít k někomu na návštěvu nebo si návštěvu pozvat, ideálně s dalšími dětmi. Děti se odreagovaly, zapomněly, že jim něco nejde, získaly nové podněty, byly naprosto spokojené a po návratu domů spaly jak dudci, takže pro mě značka ideál. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
29.5.18 11:52

Noo, tak ja jsem taky nervak :lol: Ale ne nejak hrozny. Jsem introvert, takze jsem i docela klidny clovek. Jen se presne nervim, kdyz mi neco nejde.
Rekla.bych,ze to ty deti pak okoukaji od rodicu, coz zatim mala nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
29.5.18 11:56

@Hoa Mai tak s tim souhlasim, byt mezi lidmi zabira☺. Taky jsme casto venku nebo po navstevach. Rada pozoruje nove veci a lidi. Akorat to nema vliv na to, kdyz ji pak dam na brisko a emuze se dostat k hracce. Proste hlava uz chce vic nez dokaze telo, jak tu jiz bylo zmineno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
29.5.18 12:13

@veruuuse njn, tak to už budete muset nějak přežít. Ale je pravděpodobné, že miminko bude dělat rychle pokroky, protože je motivované a snaží se. Teď mě ale napadá, že bych si dala pozor na jednu věc. Jedna kamarádka měla taky takové miminko a řešila to tím, že aby se mimčo nevztekalo, různě mu to usnadňovala, hračky podávala atd. a asi to trochu přehnala, protože dítě už jako starší si z nich doma dělá poskoky, přestalo se snažit a v jednom kuse komanduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.5.18 12:31

Nase 8mesicni se taky hodne casto vzteka, uz nekdy od tech 3m, kdy prave zacinala dobre past koniky..ma to po tatkovi :D nejlip zabira nenudit se, treba jezdit na navstevy, ven, menit prostredi nebo kdyz nekdo prijede k nam..venku ma zas problem se nakojit, ale vetsinou je zlata 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
29.5.18 14:16

@Hoa Mai tak k tomu bych nerada dosla. Necham ji snazit se, ale nenecham ji dlouho se vztekat, protoze pak se spatne uklidnuje.Ale tatinek ji nechava snazit se dyl. Jenze me to prijde zbytecny, kdyz pak uz jen nadava a rudne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
29.5.18 14:17

@kamcaKr My mame taky problem venku s kojenim..je tam hodne zajimavych veci a lidi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
29.5.18 14:20

@veruuuse nechápu, proč když dítě už nemůže nebo nechce ho tatínek nutí aby se snažilo. Tady se bavíme o tříměsíčním miminku, které může mít milion neduhů v jeden okamžik a já opravdu nechápu, jak může někoho těšit dívat se jak miminko zápolí samo se sebou, na místo aby ho vzal do náručí a ukonejšil. To není hračka. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
30.5.18 08:03

@veruuuse joo a bude to jen horsi :mrgreen: ale pak uz jsou aspon prikrmy.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí