Miminko se nedaří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
30.6.12 14:57

Marti to jo, naše malá je toho důkazem, ale psala jsi mimoděložní, pokud nebylo v rohu děložním, sebrali ti vejcovod při tom mimoděložním, jinak se to u nás neřeší nikdy, pak za rok na to operace, kde ti zase sebrali vejcovod :think: to už jsou dva :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
30.6.12 14:58

Po Mt mi ho jestě nechali, nebyl tak moc poškozený. Až teď po druhé laparoskopii mi ho sebrali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
30.6.12 15:01

Švagrová má teď čerstvě narozené druhé miminko a to nemá ani jeden vejcovod. Obě IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.6.12 15:06

Marti, proto píšu, že bys čekala přorozeně zbytečně, podle mě, tě lakují, u nás v republice se mimoděložní řeší odebráním vejcovodu, kdyby to šlo trochu jinak, udělali by mi to, jenže nejde, ikdyby nakrásně jakože to těhotenství z toho vejcovodu vzali, aby ho zachovali, čemuž prostě nevěřím, vejcovod by byl zjizvem a stejně neprůchozí nebo zůžen a málo průchozí, čímž by opět hrozilo mimoděložní, což je život ohrožující komplikace, proto se to nedělá. Tak nevím, jsi si jistá, že máš vejcovod alespoň jeden? Jinak tělo umí zázraky, já otěhotněla křížem, pravý vejcovod a levý vaječník, takže naděje je, pokud skutečně máš vejcovod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
30.6.12 15:10

Ted po druhé laparoskopii, mám zkontrolovaný pravý vejcovod a hysteroskopií dělohu a obě jsou v pořádku. Tak teď se máme snažit 4-5 měsíců přirozeně pak IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
30.6.12 15:50

Ahoj nám se také nedařilo. Otázka je, jak dlouho. Než do sebe začne cpát hormony a podstupovat lékařské metody ať si zkusí koupit conceive. Je to gel, který se zavádí do pochvy před sexem ideálně 15 min před aby se vstřebal a hned nevytekl. Má to pomáhat spermiím víc se hýbat a prodloužit jejich životnost. Samozřejmě musí vychytat ovulaci, která se dá také testovat ovulačními testy. Já testovala vždy 3 dny po MS každý den po dobu tak 14 dní abych si přesně byla jistá kdy conceive použít jelikož jsem cyklus měla rozhozený nikdy mi nevycházela ovulace tak jak píší na internetu ani podle výpočtů. Když testovací čárka je silnější než kontrolní znamená to že ovuluješ. Nám se takto podařilo 2 těhu. Ikdyž jsme měli sex v den ovulaci nikdy se nepovedlo až s conceivem. První těhu nedopadlo dobře. V 9 týdnu jsem prodělala zamlklý potrat. Teď jsem 33 týden a také s pomocí conceive. Doporučuji zkusit než se pustí do nějakých razantních kroků :)

• Citovat
  • Upravit
822
20.7.12 12:21

Ahojky, koupila jsem si DVD Mojžíšové a piji od ní i čaj. Taky jsem uvažovala o to gelu conceive, ale mi máme trochu jiný problém. Jsem moc vlhká a manželovi to nejde. Tak používat gel by nemělo cenu. Radila jsem se s doktorkou, že mám zkoušet průplach, ale to zase sníží PH v pochvě, potom je to pro spermie špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.7.12 15:17

jak to bylo umě

Ahojte ženy, tak umě tobylo takhle: první je, že se vyšetří muž - zda je vůbec schopen mít děti, pak se berou krevní testy, zda žena ovoluje, pokud né, tak se nasadí hormnální lečby a kontroluje se zrání foliků ultrazvukem, pak ti řekně kdy se máte snažit, pokud neotěhotníš, tak se doporučuje laposkopie v cel. anesteziii, kde ti event. profouknou vaječníky či dají hnedka dopořádku nějaký problém, srůsty či tak a pak se ndka další měsíc nasadí hormony a měla by jsi otěhotnět, pokud né, tak IVF… mám již dvě děti a na každé jsem čekala 2 roky… díky bohu za ně.. protože z toho každoměsíčního čekání na výsledek těhu testu by mě už asi odvezli do PL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
27.7.12 12:12

Ahojky, tak ke konci tohoto týdne mám ty správné dny. Ale je tu trošku maličký problém. Od neděle do dnes chodím neustále do práce a to tak od ráno až pozdě do noci. Včera jsem například šla na 8.00 a vrátila jsem se v 1.00. To byla šichta. A problém je, kdy se máme s manžou k sobě tulit. Ach jo.
Před dvěma týdny jsem měla narozeniny a to už 34 let a pořád miminko nepřichází. Někdy mám takový smutný den, že si zasloužím jenom bolesti hlavu (trpím migrénami), ale mimi asi ne.
Ještě, že jste tu vy holky, se kterými si můžu povykládat a svěřit se. Manžel mě nadává, že na to pořád myslím. Snažím se, ale každý měsíc s příchodem MS se to zase vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.8.12 15:24

Ahojte, pridávam sa k vám. S priateľom sa snažíme 7mesiacov a stále nič. Viem, že sa hovorí, že až po 1roku sa to rieši, ale keď si zoberiete, že rok sa snažíte a potom dalšie týždne, mesiace sa to bude riešiť…no bola by to dlhá doba :( Nechápem, prečo sa nemožu spraviť testy aspoň po 1/2ročnom snažení???
Tie z vás, čo to riešili už so svojou gynekologičkou, že sa snažíte už rok (alebo menej) tak boli ste na prvej navšteve aj s priateľom alebo stačí, ked tam pojde len žena? :roll:
My sme sa rozhodli, že to už skúsime, ale gynekologyčke som to neoznamovala, bláhovo som dúfala, že všetko pojde bez problému :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
5.8.12 14:56

@sisuli to já si také loni v září myslela, že nás to nepotká. Pokud to nevýjde tento měsíc, budu muset k dr. a hrozně se bojím, že je se mnou něco špatně. Dneska jsem to dokonce obrečela. Předpokládám, že pošle muže na spermiogram a pak se uvidí. Pomalu ztrácím naději…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
6.8.12 09:48

@Martina84 Ahojky, takže tvoja gynda už vie že sa snažíte a rieši to nejako? Ja som rozhodnutá, že ak teraz dostanem MS, tak dva týžde po zájdem k nej, aby o tom vedela a uvidím ako sa zachová. Možno to bude riešiť aj skorej a nie až za rok, dúúúúfam :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
6.8.12 14:00

@Martina84 @sisuli Ahoj holky,,my se snažíme od března, a ted v srpnu hjsem byla na gyndě, ať na mě koukne jestli je vše ok, že se snažíme o mimi a nejde,,,doktorka super, hned v září jdem na spermio a probereme jaká vyšetření by pro mě byla vhodná, kašlu na to že se má čekat rok, je to blbost, a vzhledem ke svému věku 32let, nemám zapotžebí ztrácet čas.

Tím jse chtěla jenom říct, že je to každého věc, a pokud máš pocit, že už potřebuješ pomoct tak si o ní řekni, v případě nesouhlasu vyměň doktora, platíš si zdravotní tak máš na to právo. Apropo jsem psala do jednoho CAR, jen tak pro info a t by mě přijali i bez doporučení gynďaře a také nemusím čekat rok.

Přeju hodně štěstí a ať najdem co nejdříve // :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
8.8.12 19:46

@sisuli já byla v loni v září na gyndě a řekla, že se snažíme. Dr. mi udělala vyšetření. Takže až v září dorazím, bude jí to jasný. Možná jsem to mohla řešit dřív, ale nechávala jsem tomu volný průběh. Nechci se tím zbytečně stresovat. Teď už mi to příjde divný. Koukám kolem sebe, vidím samé těhotné a děti a u nás mimi nepřichází :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
8.8.12 19:49

@Maty80 tak to chápu, pokud ti je tolik, není na co čekat. Přeju ať to brzo výjde. Přemýšlela jsem o tom hodně a mrzí mě, že to mimčo nemáme z lásky hned jako jiní. Nechci si vůbec připouštět nějaké umělé oplodnění…ale co člověk nadělá, když to normálně nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí