Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky mužu se k vám přidat snažime se skoro 4 roky nic neberu byli sme po nemocnicich a sme oba naprosto zdravy tak asi na to moc myslim:-(už sem zoufala
Musi byt dva sezdani, aby se jimi zacali doktori zabyvat „na ucet“ zdravotni pojistovny? a do kolika let zeny je mozne bezplatne podstoupit lecbu neplodnosti?
Záleží jak co třeba mi sme byli na iui a platili sme 1000kč a myslim si že na ivf to hradi pojištovna 3krát ale do kolika let už nevim…
Ahojik mam takovej problem sem s přitelem už rok a chtěli bisme miminko hrozně moc sem 2 roky po potratu a nak se naam nedaři ma nikdo nakou radu byla bich moc rada jetsly bi nam nikdo pomohl spíme spolu skoro pořad a nak se nedařínevím jetsly toje tím že sem štihla nebo jestly to je tim že mam problemi s pateři děkuji moc ![]()
V roce 2012 jsem potratila v 17tt od té body se také snažíme a nedaří se nám. Prošla jsem všemi vyšetřeními a jsem v pořádku až na prolaktin, který mám vyšší a beru na to léky. Gynekolog nám doporučil CAR, ale přítel nechce ani slyšet, že když se nám to jednou povedlo tak se nám to povede i podruhý. Tajně doufám, že se to snad povede. Přeji ti hodně štěstí a brzy //.
Mispulinka-to je smutny ale jesi spolu spite furt tak se nediv protože nejlepší sex je max ob den nebo ob dva ne každej den…neboj ono to přide ja už sem taky zoufala…
Holky, proč fňukáte, vy které už máte jedno nebo dokonce dvě dítka. MĚ JDE NA 37 LET, NEMÁM ANI JEDNO, S PŘÍTELEM SE SNAŽIME UŽ 5 LET, A NIC. UŽIVALA JSEM DLOUHO CLOSTILB, DUPHASTON…PIJU BYLINE ČAJE, CVIČÍM MOJŽIŠOVU ALE JE TO VŠE NA PRD!!POKUS O 1 UMĚLÉ OPLODN.BY STALO AŽ 30000,–KČ.