Miminko se nedaří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
21.8.12 14:37

Ahoj holky mužu se k vám přidat snažime se skoro 4 roky nic neberu byli sme po nemocnicich a sme oba naprosto zdravy tak asi na to moc myslim:-(už sem zoufala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.12 22:13

devcata a damy, mam dotaz...

Musi byt dva sezdani, aby se jimi zacali doktori zabyvat „na ucet“ zdravotni pojistovny? a do kolika let zeny je mozne bezplatne podstoupit lecbu neplodnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.8.12 09:35

Záleží jak co třeba mi sme byli na iui a platili sme 1000kč a myslim si že na ivf to hradi pojištovna 3krát ale do kolika let už nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.12 11:03

Ahojik mam takovej problem sem s přitelem už rok a chtěli bisme miminko hrozně moc sem 2 roky po potratu a nak se naam nedaři ma nikdo nakou radu byla bich moc rada jetsly bi nam nikdo pomohl spíme spolu skoro pořad a nak se nedařínevím jetsly toje tím že sem štihla nebo jestly to je tim že mam problemi s pateři děkuji moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
23.8.12 13:26

ahojky

V roce 2012 jsem potratila v 17tt od té body se také snažíme a nedaří se nám. Prošla jsem všemi vyšetřeními a jsem v pořádku až na prolaktin, který mám vyšší a beru na to léky. Gynekolog nám doporučil CAR, ale přítel nechce ani slyšet, že když se nám to jednou povedlo tak se nám to povede i podruhý. Tajně doufám, že se to snad povede. Přeji ti hodně štěstí a brzy //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.8.12 13:52

Mispulinka-to je smutny ale jesi spolu spite furt tak se nediv protože nejlepší sex je max ob den nebo ob dva ne každej den…neboj ono to přide ja už sem taky zoufala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.4.14 14:28

nechte fnukani!!!

Holky, proč fňukáte, vy které už máte jedno nebo dokonce dvě dítka. MĚ JDE NA 37 LET, NEMÁM ANI JEDNO, S PŘÍTELEM SE SNAŽIME UŽ 5 LET, A NIC. UŽIVALA JSEM DLOUHO CLOSTILB, DUPHASTON…PIJU BYLINE ČAJE, CVIČÍM MOJŽIŠOVU ALE JE TO VŠE NA PRD!!POKUS O 1 UMĚLÉ OPLODN.BY STALO AŽ 30000,–KČ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí