Laparoskopie Podolí

21.5.12 16:30

laparoskopie Podolí

Ahojte,
tento týden mě čeká laparoskopie v Podolí. Vím, že je tu toto téma probírané horem spodem, ale nikde jsem nenarazila na nikoho kdo by byl na tomto zákroku konkrétně v Podolí. Hodně se bojím. Zajímalo by mě co konkrétně mě čeká v tomto zařízení? Případně by mě zajímalo jestli neprůchozí vejcovody okamžitě odebírají? Děkuji za všechny reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21.5.12 21:25

Ahoj,
já byla v Podolí již 2× na zákroku. Poprvé to byla laparoskopie cysty - endometrioza a nyní v listopadu na mimoděložním. Musím říct, že jsou tam profíci a sestřičky jsou velmi milé. Kdybych zase musela na zákrok tohoto typu a doufám, že už se to nebude opakovat, tak jdu opět sem. Třetí den jsem šla domů. Při mimoděložním mi vzali vejcovod, ale podle mě to posuzují až na sále podle typu závažnosti.
Držím palce, dopadne ti to dobře!!! Nemusíš se vůbec bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
21.5.12 22:00

Ahoj ja sice nebyla v Podoli ale muzu rict ze jsem se toho bala zbytecne mam ji za sebou 14 dni a bylo to v pohode.Jen me dost bolely zada od toho plynu snad vic nez ty jizvy..bricho me jeste ted poboliva v praci ale jinak to jde.Tak drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.12 22:29

Plyny jsou hrozné, ale na pokoji to nikdo neřešil :-). Hlavně, že se nám ulevilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.12 09:36

moc děkuju. Trochu jste mě uklidnily :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
9.8.12 22:52

@kovarovakobyla @Hello Kitty75 @kovarovakobyla Ahojky holky po neuspešnom ivf ma v care poslali na laparoskopii na ktoru idem do podoli mam dotaz budem niečo platit za zakrok dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.12 08:25

@DaraZv
Ahojky, já tam byla v listopadu a platilo se jenom 90 Kč/noc. Zákrok se neplatí, pokud jsi pojištěná. Jen si kup ty punčocháče, ať je tam pak nemusíš shánět po lékárně. Moc ti držím palce, dopadne to dobře, uvidíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.12 14:27

Ahoj, platila jsem jen 90 korun za noc
Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
15.8.12 14:01

@Hello Kitty75 @kovarovakobyla dakujem za odpoved :D idem teraz 23teho nech už to mám za sebou hlavne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.12 18:35

@DaraZv
Budu držet palce, dobře to dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.12 13:32

@DaraZv
Také držím palce Ať je vše v pořádku! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
25.8.12 15:11

@kovarovakobyla @Hello Kitty75 ahojky holky tak hlásim som už doma a som uplne v poriadku žiadne zrasty ziadny myom ani polyp :D prefukali ma ešte a možem ist doma na vec ale cca az za dva tri dni lebo teraz mam kusok bolesti mam aj v pupku dieru a aj vedla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.12 15:21

@DaraZv
Tak to jsem moc rada, ze ti to dobre dopadlo. Ted budu drzet palce, aby se zadarilo :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí