Podpora po 2. nepovedeném pokusu

ikyki
15.5.12 21:56

Podpora po 2 nepovedeném pokusu

Ahoj holky …týden po ET jsem začala dnes krvácet takže KONEC :,( čeká nás KET máte nějaké zkušenosti kolik se dává mražáčků a jestli se KET počítá do těch tří hrazených pokusů :?:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12134
15.5.12 22:00

ahoj, to je mi moc líto, ale určitě se zadaří, neboj… My měli problémů víc než dost a máme na první pokus IVF syna :srdce: , co vím, tak Ket se nepočítá do pokusů, ke to vlastně jako „bonus navíc“ a hradíš jen léky…, pokud by to náhodou nevyšlo, máš další dva hrazené pokusy a u Ketu můžeš mít jednoho nebo dva prďolky, záleží, kolik máte na mrazu a jestli by vám nevadila dvojčata, držím moc palce, je to trnitá cesta, ale stojí za to :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
15.5.12 22:44

Ja mam po ET mimi loni v prosinci narozene a letos chci jit na ket. Doufam ze mi to vyjde a budu i tobe moc drzet palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
15.5.12 22:49

Tuším že byli v plánu jakýsi změny a že při KEt chtěli zavádět jen jedno embrio.nevím jestli to už platí nebo ne.Ket se dělá dokud máš zamražená embria.A pojišťovna připlácí na 3 IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
15.5.12 22:51

Teda podle toho jestli to už není po novu.Pokud ano tak na pojošťovnu jsou 4 IVF a zavádí se jedno embrio.Pokud je to tak jak to bylo,je to 3IVF a zaváděj se embria dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
15.5.12 22:52

Jeste to neplati ani u IVF a u Ketu sto pro ne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65360
16.5.12 06:36

u KETU to neplatí.ten pojišťovna nehradi.stojí cca 5000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.12 06:39

Ket pojištovna nehradí..u mě v car stojí rozmražení 3300+léky :jazyk: :jazyk:
Záleží jak máš zamraženo..jestli po 2 tak se rozmrazí 2 a pokud vydrží rozmražení tak se zavedou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinaaaaaaaaa7
16.5.12 06:57

Ahoj, já ted čekám na výsledek z KET, je mi moc líto, že to nevyšlo, je to hnusný, člověk se těší, bojí a pak to zklamání, taky se bojím, jak to budu teďka brát, ale asi vydržíme všechno, nic jinýho nám nezbývá :-) Hlavu vzhůru, jednou to určitě vyjde :-) My měli zamražený tři, zvládly to všichni tři, ale tři jsme zavádět nechtěli, takže jsme zavedli dvě, platili jsme 4000 KET + léky - asi 500 zhruba. Dobrá zpráva je, že ve srovnání s celým cyklem je tohle vážně úplná pohoda, škoda, že to takhle nejde vždycky :-) Jestli to chápu správně s těma novejma pravidlama, kolik je pokusů, kolik se zavádí, tak se to týká těch, kteří za sebou ještě žádný cyklus nemají, my máme za sebou dvě IVF, teď KET a nikdo nás v počtu zavedených embryí neomezoval.

• Citovat
  • Upravit
2124
16.5.12 08:55

Ahoj, vydrž! Já byla 1× na IVF a 4× na KET, poslední KET zabral :dance: Vždy mi dávali 2 (starý systém). Pokud jsi jela ještě dle starého a dávali ti 2 embrya, tak máš nárok na další 2 IVF hrazené a KETů neomezeně. Dle nového by sis mohla vybrat a pokud se rozhodneš pro 1 embryo, tak máš hrazené 4 IVF celkem. U KETů nevím, jestli je tam omezení na počet embryjek, to by ti řekl dr. Tento nový systém platí od 04/2012. Držím palce. Jinak mě to celé stálo cca 60 tis. (včetně léků na růst sliznice) a spousty nervů, ale stálo to za to!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
16.5.12 12:07

MR: Tohle je druhý nepovedený pokus, při prvním se před KETem nepovedlo rozmrazit je, teď při druhém jich máme 5 zamražených takže doufám, že alespoň tři to přežijí, přitom jsme s manželem naprosto zdraví, já jsem jen po operaci kdy mi vzali vejcovody, takže netuším kde je problém :nevim:
JANICHKA : :mavam: Tak ti budu moc držet palečky a k loňskému dárečku pod stromeček gratuluji :dance:
MARKI77 : Jj o těch změnách vím :zed: ale nás se to naštěstí netýká, jedem v tom tak jak jsme před rokem začali :mavam:
PETRA Z : V CARu kam chodíme my je to 2 500,– za zmražení a 1 000,– za KET ;)
martinaaaaaa : Nejhorší je ten pocit :,( vzhledem k tomu, že ho zažívám už podruhý je to snad ještě horší…kort já asi třetí den začala mít těhotenské příznaky jako kovovo v puse, bylo mi na zvracení, špatně jsem spala, hodně jsem chodila na záchod a včera takový šok, držím moc palečky ať ti to vyjde a doufám, že nás poinformuješ :hug:
RůžaP: rozhodně to nechci riskovat jen s jedním embryem :nevim: to je podle mě risk…byla bych klidně pro to aby zavedli tři…uvidím co nám řeknou v poradně…jinak to si byla v drahém CARu, nás to vyšlo na necelých 10 000,– teď s tím KETem nás druhý pokus vyjde na nějakých 15 000,– k poslednímu KEtu Ti gratuluji
**VŠEM DĚKUJU ZA PŘÍSPĚVKY :hug: **

• Citovat
  • Upravit
2124
16.5.12 12:20

ikyki, CAR byl levný (SANUS), ale ty léky okolo :nevim: Nechala jsem si posílat léky z Německa na růst děl. sliznice a jen to stálo 15 tis.. Snažili jsme se 4 roky, tak se to nasčítalo…Je v tom i IUI a ICSI, samozřejmě zamražení…ještě tam v mrazáku čekají na další použití :)
Jinak já bych do 3 nešla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
16.5.12 12:23

RůžaP: Myslí, že tři jsou moc? Taky se Tě chci zeptat jestli je nutné ICSI? Měla jsem 21 vajuch a z toho se 12 oplodnilo, myslí si, že po ICSI je to oplodnění lepší? Já o tomhle nemám moc přehled :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6956
16.5.12 13:51

Jdi do isci urcite!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinaaaaaaaaa7
16.5.12 14:10

ICSI je určitě super věc, rozhodně zvyšuje šanci a člověk je tak zoufalej, že udělá cokoli :-) Teď jsem četla, že se začalo dělat PICSI, je to nějaká metoda výběru lepších spermií před ICSI, samozřejmě je to zase dražší, takže jestli bude další pokus, počítám tak v září, tak jdeme do toho :-) Jinak já to nenapsala a teď mám pocit jako bych vám holky lhala nebo co. Jedno mimčo máme z druhého pokusu. Ten KET teďka je z těch zbylých embryí. Druhý pokus byl u nás extrémně plodný, 22 vajec, hyperstimulák jako kráva a stál přes 50 tisíc (nechala jsem oplodnit ICSI prostě všechny). V podstatě moc nepočítám, že by ten KET teď vyšel, tolik štěstí já určitě nemám. Doufám, že mě nebudete brát jako vetřelce, když už mimčo mám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex