Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Térouš jé tak to obrovská gratulece a možno trošičku aj závisť. Ja som si dnes robila hCG a bolo to negatívne. Už som vysadila utrouš a stihla som to aj obrečet.
Vanej, mrzi me to. ja jeste taky nemam vyhrano, ale dve carky mam. mrzi me to holka
No nekecej…takhle brzo víš výsledek??
pokud teda jo tak gratulace ![]()
Diky holky, tak ja vam drzim palce a mizim z teto diskuze. preju stesticko a tfuj tfuj ![]()
Mizet nikam nemusíš, nejsem jediná koho bude zajímat jak tvůj příběh pokračuje
No jsem i na jinejch diskuzich a nerada bych vas tu depkovala. vim, jaky to je, ale budu vam moc drzet pesti ![]()
Depokovat nás nebudeš, nevím proč si to jako myslíš…nejsme závistivé a zhrzené- nějakej ten takt je snad jasnej ale jinak budu ráda vědět jak se to vyvíjí
Obcas pisnu ju? vim, ze nejste, ale taky vim, jak boli, kdyz tehu neprichazi. zatim papa
To je nesmysl Terko, je to trápení ale tak jak to bereš ty mě tonikdy nenapadlobrát jasně, že to bolí po nevydařeném pokusu ale myslet nato ústavičně a brát to tak jak ty tak by mi muselo hrábnout
Tak si silna zenska. v diskuzich, kde jsem ja, to vsichni berou takhle. kazdy ma svuj nazor a tak to ma byt!
pa a at to brzy klapne ![]()
To já právě nechápu zhrzené ubrečené a utrápené když se nedaří tohle lze si život udělat i tak hezký, nic já si jdu barvit hlavu a ty na sebe hlavně dávej pozor ![]()
Takhle jsem se citila vzdy po neuspechu prvni den. nicmene pak si rekla to, co ty a slo se dal. tak ju, papa ![]()