Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojte holky, mám dotaz třeba se s tím někdo setkal
. Mám 13ti týdenní holčičku. U kojení se mi dost často stává, že se malá začne každou chvilku odpojovat od prsa a začne se usmívat a povídat. Ono je to roztomilé, ale po 20-30 minutách, když je nakojena 3 minuty, tak je to pak už docela psycho. Dělá to přes den alespoň ob kojení. Kojím cca každé 2-3 hodiny. Podle toho jak si řekne, ale poslední dobou mi přijde, že nemá vůbec hlad nebo že by mlíčko nechutnalo?
Děkuji za názory ![]()
To je normální. I to, že se čtvrtroční mimino kojí kratší dobu než novorozenec a že u toho začíná dělat blbiny. Časem tě u toho třeba začne tahat za vlasy, kopat a dělat jiné brikule ![]()
Mě malej začal v tomhle věku při kojení mačkat prso zespoda, zezhora plácal a smál se, že si zacpává nosík. A taky vždycky pustil, šibalsky na mě kouknul, zasmál se a pak se jako vlk vrhnul zase na prso
, moc ráda na to vzpomínám ![]()
@Kačka9543 píše: Více
To je bezne, je potreba v tom davat citlive hranice. Proste odpoji se x krat, seberu prso, na velky hlad to nevidim
Pro me to navic bylo i otravne.
@JancaS84 píše: Více
Plenek denně 6-7. Přibírá si myslím dobře teď momentálně má ve 13 týdnech 6720g. Trpí na koliky. Bereme Espumissan před každým kojením. Jinak je zdravá, veselá.
Myslím, že je to normální. Na takové milé chvilky se pak krásně vzpomíná ![]()
@KáťaKašpi píše: Více
Aha, tak to jsem ráda, že nejsem sama
. Jak píšu ono je to roztomilý a srandovní, ale pak když už nechce delší dobu a jen si cucne a okamžitě pustí a to dělá třeba i 20 minut
no asi dáme nějaký hranice ![]()
@mahoney píše: Více
Ju je to rozromilý
myslela jsem i, že třeba nechutná a proto se furt pouští, ale to by se přeci nesmála, ale spíše plakala ![]()
@Popokatepetla
Super
je to radost, je dobře, že to snad není nějakým špatným mlékem doufám a že jen nemá zrovna asi hlad.
@mahoney píše: VíceŘíkala jsem chichokojenec. Je to normální.
Jooo taky mi to prcek dělal…když to dělal co chvilku tak to byla známka toho že už je dostatečně nabastenej a chce si hrát ![]()