Špiním po pozitivním TS

9
3.11.24 15:44

Miminko,test, těhotenství

Dobrý den, vyšli mi dva slabé pozitivní testy na těhotenství před očekávanou menstruací den prd termínem jsem začala špinit a krvácet méně než obvykle u menstruace vždy než mi přijde mne bolí prsa a hned první den při menstruaci přestanou ale tentokrát mne bolí pořád až nepříjemně je možné že jsem těhotná a vajíčko se uhnizduje nebo to je jen biochemické těhotenství prosím má někdo zkušenosti? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11802
3.11.24 16:26

Možná je to začínající potrat, možná se to udrzi…zkus test za pár dní..když tammcarkanbude tak se udrželo, když ne tak to bylo biochemické…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.11.24 16:33
@Vladusxx píše: Více

Děkuji za odpověď teď je vše úplně jinak než při posledních menstruacich pár dní se mi motá hlava prsa mě přestanou bolet vždy když přijde menstruace hlavně bradavky mám teď hodně citlivé pořád doufám že jsem těhotná ale asi si to jen namlouvám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14686
3.11.24 16:38

Kdy sis delala posledni test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.11.24 16:45

Čtyři dny před menstruaci která měla přijít v sobotu ale teď o den dřív druhý test jsem dělala minulý týden a byl negativní po pár dnech co jsem ho chtěla vyhodit jsem tam našla druhou slabou čárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14686
3.11.24 16:47
@Nick140 píše: Více

Nejak se v tom nevyznam, carky ve vete by pomohly. Nebo text rozdelit do vice vet. Takze posledni sis delala toto utery? A minuly tyden jeste jiny?

Příspěvek upraven 03.11.24 v 17:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.11.24 16:57

Omlouvám se, zkusím to znovu. Těhotenský test jsem si dělala 4 dny před očekávanou menstruací a vyšel pozitivně, druhý test asi za dva dny ale ten byl negativní jenže já ho nevyhodila a nechala si ho, když jsem ho za dva dny chtěla vyhodit našla jsem tam též druhou ale slabou čárku a den před očekávanou menstruací jsem začla špinit a na to krvácet. Pořád mne bolí prsa hlavně bradavky moc děkuji snad jsem to už napsala lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.11.24 17:01

Menstruace měla přijít tuto sobotu ale začla o den dřív. Vždycky mi přestanou bolet i prsa když přijde menstruace a krvácím o dost míň než při předchozích menstruacich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14686
3.11.24 17:37

Takze prvni test toto utery (pozitivni) a druhy tento ctvrtek (negativni/duch po limitu)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.11.24 17:40

Ano to tedy nic neznamená že? Zkusím si udělat znovu test nebo to už nemá smysl? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
3.11.24 23:43

Pokud byl druhý test slabší než ten 1. tak to spíš bude biochemické, pokud se ms rozjede. Já bych zkusila ještě další test. Bohužel s tím nic nenaděláš a nezbývá než čekat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.11.24 05:24

Testy byli tak nějak stejně slabé čárky, menstruaci mívám 5 dní normálně ale teď ji mám jen tři dny počkám a udělám si další test a uvidím děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14686
4.11.24 07:15
@Nick140 píše: Více

Na ty testy se ptam proto, ze bych ti tedy doporucila dalsi test. Byt tebou, udelam si ho dnes rano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.11.24 07:26

Děkuji za odpověď udělám zítra doma teď žádný nemám jak jsem psala krvácení ústava teď už jen málo, tak jsem zvědavá třeba se zadařilo 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
4.11.24 08:30

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie