Pálení žáhy a vlásky miminka :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1128
10.8.10 17:05

u 1.synka mě žáha nepálila měl vlásky,ale brzy vypadaly a byl plešounek až do roka,u 2.synka mě pálila a narodil se vlasatý a chlupatý,teď jsem zas těhu a zas mě pálí žáha,tak když to těhu dobře dopadne,tak dám vědět,jestli to bude vlasaté :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
10.8.10 17:06

Mě pálila hodně,malá měla černý háro a pěkně chlupatý zádíčka :huban: ,háro za měsíc vypadalo,ale zádíčka zůstaly :think: ,ještě že si tam chudinka nevidí.I když má radost že bude mít chlupatý ruce po tatínkovi(zatim) :lol:

• Citovat
  • Upravit
4132
10.8.10 18:00

Ahoj, mě pálila žáha hodně a mimčo se narodilo s černými vlásky. Teď u druhého už pálení taky začíná, tak pak můžu porovnat :-) Jinak tohle slyším poprvé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
10.8.10 18:13

pálila mě žáha v obou těhotenstvích a podle toho bych měla mít vlasáče a oba byli krásní plešounci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
10.8.10 18:16

Je ještě jedna pověra mimi má tolik vlásků kolik mu jich tatínek napíchá :mrgreen: :mrgreen: a to mi říkala moje babička tak si vyberte co je pravda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
10.8.10 18:24

Vypadá to, že diskuse na téma, jestli funguje pověra, tu pojedu pořád pryč… ne, tato pověra taky neplatí. Žáha mě pálila vždycky a děcka máme plešounky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
11.8.10 09:13

Jéé,to ste mě potěšili…Tak sem na to zvědavá!!!No řikám,hlavně to zdravíčko.Děkuji všem za napsání :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí