Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevím tedy jak s tím otvíráním, ale mně můj gynekolog v těhotenství Rosalgin dovolil v pohodě.
No právě,já jsem ho používala mozná čtyři měsíce v kombinaci s lékama,ale vždycky mi k tomu řekl ,jste uzavřená nevidim problém.Ateď babo raď ![]()
Ahojky,
bohužel netuším, vím, že poševní tabletky se užívat mohou ale s výplachem zkušenost nemám. Pokud má gynekolog dovolenou, asi bych se stavila v porodnici a získala info od nich, přece jen doktor je doktor. Jinak na problém s kvasinkama, na které teď v těhu trpím také, mi doktor doporučil na mytí Saforelle a musím za´tukat, že od té doby se mi to nevrátilo, a to jsem předtím užívala léky 3 měsíce v kuse.
Ahojky, taky bych si být tebou zkusila zavolat do nemocnice do porodnice, nebo prostě k jinému gynekologovi. Já vím, že po porodu ten Rosalgin doporučují, ale ne na výplachy, ale jenom oplachy. U nás to prý dělají maminám přímo v porodnici. Ale jak je to při otevírání, to fakt nevím.
Děkuju za rady,radši si fakt zavolám ať mám jistotu.Někde mi radily,že výplach je pro mimčo určitě méně nebezpečný než ten zánět ![]()
Ahoj maminy,mám nepříjemný problém a to je kvasinka
,jsem ve 32tt a po třech týdnech se mi opět vrátil zánět
.Chtěla jsem se zeptat nevíte jestli mohu používat výplach rosalginem i když se otvírám?Můj gynekolog má měsíc dovolenou,tak scháním info kde se dá.