Kvasinka v třetím trimestru

rozmary
8.8.10 13:48

kvasinka v třetím trimestru

Prosím poraďte mi někdo,kdo máte zkušenost z kvasinkovým výtokem v těhotenství,už se s ním peru od čtvrtého měsíce,měla jsem všechny možné léky+výplachy rosalginem bez efektu :-( ,nakonec mi doktor napsal gyno pevaryl,ten zabral perfektně :dance: ,jsem tři týdny po doléčení a kvasinka je zpět :cert: ,problém je v tom že se otvírám a tak se obávám že už žádné léky ani výplachy nebudu moci používat,aby se to nedostalo k mimču,jak se toho jinak zbavit?Svědí to jako čert :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
159
8.8.10 13:55

Asi jediné, co spolehlivě pomůže, bude porod… :roll:
Já to mám podobně, ne tak urputně, občas zasvědí, pořád mám pocit diskomfortu. Těhotenský výtok obsahuje hodně cukru a kvasinkám se holt daří. Jestli tě to svědí moc, zkusila bych nějakou antimykotickou mast alespoň opatrně kolem poševního vchodu, mimi je přece jen chráněno ještě hlenovou zátkou a plodovými obaly… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
8.8.10 14:18

Jojo porod to stopne já se ptala taky
https://www.emimino.cz/…-40tt-39627/
Po porodu mám klid :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
8.8.10 14:37

Rozmery,já zrovna taky užívám gyno-pevaryl :lol: V začátku těhu jsem měla mykozu už 3×,furt se vracela,pak jsem se někde dočetla,že je dobrý vysadit cukr a cpát se zakysanýma výrobkama a fakt to pomohlo.Oni ty kvasinky maj cukr rády a furt se pak množí :roll: Takže teď zas vynechám sladkosti(bohužel i ovoce) a každý den slupnu bílý jogurt nebo vypiju kysaný mléčný nápoj.Někdo doporučuje ten jogurt dát přímo „dolů“ ale to jsem teda nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
8.8.10 14:41
rozmary píše:
problém je v tom že se otvírám a tak se obávám že už žádné léky ani výplachy nebudu moci používat,aby se to nedostalo k mimču,jak se toho jinak zbavit?Svědí to jako čert :cert: :cert: :cert:

Budeš je moct používat v klidu, jsem otevřená už nějakou dobu na prst a přesto mi doktorka dala nějaké tablety do pochvy, když zjistila kvasinky, takže budeš moct.
Obávám se, že jinak se toho zbavit nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
8.8.10 15:32

Jojo,tak díky,půjdu se nacpat zavináčema snad to bude lepší :mavam:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
8.8.10 15:59

Ještě když říkáte že porodem se problém vyřeší,rodily jste normálně,nebo císařem?Slyšela jsem že se po porodu normální cestou musí miminku hned nasadit antibiotika kvůli infekci :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6555
8.8.10 16:38
rozmary píše:
Ještě když říkáte že porodem se problém vyřeší,rodily jste normálně,nebo císařem?Slyšela jsem že se po porodu normální cestou musí miminku hned nasadit antibiotika kvůli infekci :nevim:

Já mám takový pocit, že pokud máš kvasinky, nasazujou ty antibiotika už při porodu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí