Spadlé bříško

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4627
8.8.10 13:03

Spadlé bříško

Ahojky, chtěla jsem se zeptat,za jak dlouho po tom, co Vm spadlo bříško jste porodily? Já jsem 34.tt a od včrejška mi spadlo,tak nevim,navíc jsme pořád polohou KP, tak jestli to nemůže být tím?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
8.8.10 13:05

Tiffany a nemohlo by to být tím, že se prcek otočil hlavičkou dolů? Mi se zdá, že mi taky trochu břicho kleslo, když se miminko otočilo hlavou dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
8.8.10 13:09

Neee, mám to potvrzené od včera a pohyby cítím pořád stejně, to už kleslo předtííím… Přesně cítím, kde má hlavičku, jak mi tlačí v noci a ráno pod levé žebro a dolů cítím kopance do zadku a do močáku, je to sranda, všichni cítí žďuchy do žeber a já se při každým žďuchu skoro pos… :-D :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
8.8.10 13:10

Mně spadlo vždycky snad až v porodnici, teď jsem 36 tt a stále mě tlačí do hrudníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
8.8.10 13:15

Tak já teda nevim,mám to jako hlásit u doktora? Páč já mám docela mazec poslíčky, už 14dní,ale slyšela jsem od holek, že je to normální,ale tak mám rodit císařem,tak jsem taková zmatená.
Když jsem si myslela, že budu rodit normálně,tak jsem to měla naplánované,že pojedu k mámě, tam si dám kafe a až pak až pojedu,ale když mám jít na CS,tak to asi hned,co? Kdyby něco?? :nevim: Teda nechci to přivolávat,chci zůstat celá alespoň do 36+0,ale tak jsem si uvědomila, že bych vůbec nevěděla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
8.8.10 13:15

Já jsem v 36.tt a už mi kleslo. Taky cítím dole výkopy, ale asi to dělá pěstičkama :)
Znamená to, že když kleslo, tak už budem rodit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
8.8.10 13:16

To já nevim, právě:)) Se na to ptám, páč jako u mě je ještě brzy, chci vydržet ještě alespoň 14dní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
8.8.10 16:07

Super to by mě taky zajímalo 8-o 8-o 8-o

• Citovat
  • Upravit
4627
8.8.10 16:12

Tak koukám, že jsme tady všechny na vážkách? Já teda nevim, jestli se podle toho dá něco odhadnout nebo je to prostě jenom příprava, která může trvat 4 týdny, 6týdnů nebo jenom týden?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
8.8.10 16:19

AHojda,

mě zatím bříško nepadá, ale ptala jsem se na to maminy, a ta mě poučila, že jí konkrétně po spadnutí bříška začal porod tak cca za 2 týdny. Ale myslím si, že to bude individuální záležitost.Zkus se zeptat na gyndě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
8.8.10 16:25

Ahoj, záleží jak u které maminy :wink: Co jsem slyšela, tak někomu jde bříško dolů třeba měsíc před porodem, někomu - jako třeba mě vůbec… Prostě do porodu se u mě nic nedělo :wink:
Tiffany, kdyby se ti něco nezdálo, radši se poptej v porodnice, buď tam brnkni nebo se tam stav, ať máš klid :wink: Věřím , že ještě aspoň ty 2 týdny vydržíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
8.8.10 16:28

Tak jako zatim OK a v pozítří jdu na gyndu, tak se tam poptám,noo… Doufám, že mi neřekne, že jdeme rodit :mrgreen: :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
8.8.10 19:14

Jak píše fragola, někomu spadne dřív, někomu později, někomu vůbec. Mně spadlo cca měsíc před TP a veru se nakonec narodila 38+1tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
8.8.10 19:26

Ahoj já mám dole bříško od 32tt teď jsem 37tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
9.8.10 09:46

Ahoj holky, já jsu 32tt a teda dnes v noci, mě poprvé celou noc, maléj bubnoval tam dole. Ale jako úplně jsem z toho šílela, bylo to opravdu poprvé takhle intenzivní, řekla bych, že to nebylo ani tak do močáku, ale jako úplně dole… nevím, jak to popsat :lol: Nepoznám, jestli mi kleslo bříško, přijde mě, že ho mám pořád spíš níž :nevim: Do toho mě pořád všechno svědí… no je to super, už bych i uvítala, kdybych byla aspoň 38tt a prďolka byl tady s náma :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí