Spadlé bříško

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1633
8.9.13 21:04

@pata308 Tak to bych jim asi hezky poděkovala :D Mě pro jistotu před porodem neudělali UTz vůbec :zed:

teď jsem zvědavá kdy se dozvím co to je.Furt chodím po UTZ a nikdy nic.DR sice tvrdí že si myslí že to jsou varlátka ale jistá si není jelikoš ten pindík nám tam furt nějak chybí :nevim: asi se to dozvím až u porodu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
8.9.13 21:47

@Michaela99 jo tak mne to dr definoval ako menej vybaveny kluk alebo ze ma holcicka vacsie pysky vplyvom hormonov :-D takze si vyber.. ale taky je to stale 50:50 si myslim ze uz sa to do porodu nedozvieme :-D a inak robil odhad lekar pohmatom, nie utz :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
8.9.13 22:27

@pata308 Tak tohle kdyby mi dr řekla tak se jí tam asi skácím smíchy… jinak prvého máme kluka a ten je nadstandartně vybaven jak mi bylo řečeno tak že by chudák druhej kluk byl zase ochuzen a nebo to fakt byla holka s mega pysky? 17tého jdu k dr tak si schválně nechám udělat foto mezinoží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
9.9.13 07:09

Mna to pobavilo o to viac ze mi to hovoril doktor :-D a nevedel ako mi to spravne povedat aby som na neho nepozerala ako na blazna.. ja idem 24. tak skusim este raz aby pozrel na utz, ale mam uz aj monitor tak neviem ci mi ho este bude robit :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
9.9.13 08:27

Mě nespadlo nic, rodila jsem dítě, co bylo namáčklý na hrudník :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
9.9.13 09:51
@pata308 píše:
@Michaela99 jo tak mne to dr definoval ako menej vybaveny kluk alebo ze ma holcicka vacsie pysky vplyvom hormonov :-D takze si vyber.. ale taky je to stale 50:50 si myslim ze uz sa to do porodu nedozvieme :-D a inak robil odhad lekar pohmatom, nie utz :roll: :roll:

To mi řekl taky :mrgreen: ale přikláněl se k holčičce, tak jsem prala obojí :mrgreen:

Holky, tak ať vás moc neporvou, ty odhady jsou jen odhady, já měla mít menší tříkolové miminko v obou případech :nevim: Já měla čtyři kila, muž čtyři sedmdesát, děti mají něco mezi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
9.9.13 19:48

@kozisek u mna sa v 20tt priklanali k holke, ale moj vnutorny pocit hovori kluk, tak som zvedava.. z metriku si nie som ista, je to teda holcicka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
9.9.13 20:02

Jj, je to holčička :srdce: byly to pysky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
9.9.13 21:03

@kozisek no tak to som zvedava, ja som v jednom okamihu mala pocit ze tam pindika vidim.. mam napozerane od syna, ten sa ukazoval na kazdom utz :-D ale ktovie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
10.9.13 11:55

@kozisek @pata308 mě zase říkají že to budou asi spíše varlátka že prý je to jakoby moc vystouplé ale při váze miminka která byla před týdnem 2100g bych senedivila kdyby to byla slečna a měla ji,,macatější, :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
10.9.13 20:33

@Michaela99 tak to som zvedava urcite po porode napis :-DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
23.10.14 19:56

Ahoj holky mam dotaz, jsem 34 tt mam lezet, byla jsem dnes na kontrole mala je nacpana hodne dole a brisko mi uplne kleslo a zkratil se mi cipek, mudr. rikala ze musim aspon tyden lezet aby mela mala dozrale plice, mela jste to taky tak, a vydrzely jste az do terminu? Dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
23.10.14 20:56

@Eeliskaa já a to už od 30 tt.
Teď už jsem začala 40 tt a porodu nic nenasvědčuje :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
23.10.14 20:59

Jee tak to me uklidnilo, snad to teda mimi jeste vydrzi, ale klidne v tom 38 uz by mohla ven :mrgreen: ale klidne az na termin :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
23.10.14 21:22

@Eeliskaa to zvládneš :hug:
Odpočívej a buď v klídku :kytka:
Já už bych to nejradši měla z krku od 36 tt a on zákon schválnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek