Zvýšená teplota a ospalost v těhotenství

168
8.8.10 19:37

Zvýšená teplata

Zdravím :mrgreen:
chtěla bych se jen zeptat mam ted nějakou zvýšenou teplotu a asi už 4 den mě pobolívá hlava a furt bych spala(to spaní mi zas až tak nevadí :lol: ) nevím jestli si mám vzít třeba jen paralen a zaspat to ale spánek samotný nepomáhá :-(
Ta hlava už mě docela…ale zas nevím jestli to třeba nevadí miminku když si něco vezmu.
Tak jestli máte někdo nějaké zkušenosti poradte děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
8.8.10 19:59

Paralen klidně můžeš. V těhotenství neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
8.8.10 20:21

Jj,panadol,paralen aspol.můžeš.
Ale pokud Ti jde spát,raději bych se to snažila zapsat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
8.8.10 20:34

Já měla zvýšenou teplotu asi do 3. měsíce…37,3 - 37,7 se to pohybovalo a ospalá jsem byla stále. Teď jsem sice furt ospalá, ale teplota zmizela a už žádný pocit chřipky :wink: Paralen si myslím taky neuškodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
8.8.10 20:56

JO jo zvýšená teplota je normální a bolesti hlavy, tak ty jsem měla pořád, snažila jsem se to zaspat a bylo to ok, pokud to nepomůže tak můžeš paralen…
A spaní? já chrněla pořád, byla jsem furt ospalá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
8.8.10 23:07

Paralen muzes .Ja na zacatku,asi 3.mesice spala a spala,chodila sem do prace na 15h,ale dny volna sem prospala,to je normalni.

• Citovat
  • Upravit
168
9.8.10 09:31

Jenže jsem už pátý měsíc ale volala jsem doktorce tak mi řekla ad jsem vklidu že to nejspíš nic nebude kdyby byly větší horečky možná by bylo hůř.
Jinak jsme to už zaspali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
11.8.10 12:37

Ahojky,

můj doktor m říkal, že teplota do 37,6 je po celé těhotenství normální. Měla jsem se zvýšenou teplotou problém až do 6.měsíce a unavená jsem od začátku těhu pořád. Paralen si můžeš vzít, gyndař mi říkal, že povolená dávka po 3.měsíci těhu je až 4 paraleny denně, ale já si ho beru kvůli bolestem kyčlí a max 1 za den a snažím se vynechávat, co to jde. Hlava mě pobolívala a pobolívá, někdy to byly migrény, že se mi kroutily až prsty u nohou bolestí. Takže určitě neváhej, tabletka paralenu ti neuškodí. Je lepší se cítit lépe, než se týrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
11.8.10 15:52

Paralen určitě nevadí,brala jsem ho taky v prvnim trimestru,ospalá jsem byla do čtvrtýho měsíce,pořád jsem chrněla,od šestýho musim jen ležet a jako namrchu už se mi vůbec spát nechce :dance: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
addonika
11.8.10 18:55

Ahojky holky mam docela strach dneska mi zacely horecky kolem 38°C boly me ledviny a cely den prozvracim..coz jsem delala i do tedkon neudrzim v sobe skoro nic:( je mi vazne zle ach jo :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
11.8.10 20:32

Zkoušela si smectu?Měla by zabrat alespoň na to zvracení a myslím že se v těhu můžou i kapky hylak,ale nejsem si jistá,na teplotu bych si vzala paralen.Ale ty ledviny :nevim: ,kolikátý jsi týden?

• Citovat
  • Upravit
5679
11.8.10 20:34

Addoniko a nechytla jsi nějakou virozku??? já byla ze začátku těhu nemocná a horečky jsem měla taky.. mohla jsem jen dva paraleny denně jinak studený obklad…
Snad budeš brzo ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
addonika
16.8.10 11:41

Ahooojky prominte ze jsem neodepsala nemela jsem ani pomysleni na net..tedkon uz je to fajn uz jenom to moje zvraceni takze vse pri normalu… :-)

• Citovat
  • Upravit
5679
16.8.10 20:36

Tak to je super že je už vše v pořádku :palec:
asi to byla možná fakt nějaká virozka… ted pěkně odpočívej a nakup si lízátka proti nevolnosti :palec: ty jsem cucala taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
11.11.12 09:42

Jsem na tom podobně - poradíte :-(

Ahoj holky,
jsem na začátku těhotenství- ani nevím jaký týden. Testovala jsem předevčírem. A včera jsem celý den byla hrozně slabá a večer jsem zjistila že mám 37,8 teplotu. Vzala jsem si paralen. Teď ráno mám 37,7. Může mít ta teplota spojitost s těhotenstvím? A nemůže teplota miminku ublížit? Mám hrozný strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí