Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,chtěla sem se zeptat,jestli je pravda,že když v těhotenství pálí žáha,tak miminko bude mít vlásky a když ne,tak žádné mýt nebude.Sem 36tt a přemýšlím,jak asi bude malej vypadat
,když zrovna nemyslím na porod
Mě celé těhotenství žáha nepálila.Znamená to,že to naše štěstíčko mít vlásky nebude?Tolik bych si přála,aby jich tam měl alespon pár
Nejvíc si ale přeji zdravý mimi!!Ani já ani manžel jsme jako malý vlásky neměli.Napište mi plosíím ![]()
Ahoj, pálení žáhy a vlasaté mimčo je pověra jako hrom
Mě žáha pálila každé těhotenství a jen jediné mimčo bylo hároš
Podle mě jsou stejně nejhezčí plešatá miminka ![]()
Na pálení žáhy jsem netrpěla ani v jednom těhu. Syn se narodil prakticky plešatý (jemnému světlému chmíří neříkám vlasy
), ale dcerka se narodila doslova s „hárem“ ![]()
Tak mě u synátorka nepálila žáha vůbec a byl tak vlasatý, že nebylo poznat, kde končí vlasy a začíná obočí.
![]()
me pálila žáha jako blázen , každej říkal kolik bude mít vlasu a do dvou let byla uplne plešatá
presne tak,to je jenom povera,me palila cele tehotenstvi zaha-ale strasne,vsichni mi rikali,ze bude vlasate miminko a on tam mel par chloupku
!
Tak tomuhle bych nevěřila
Mě pálila při obou, při prvním teda jen maličko a vlásků měl docela dost…zato teď mě pálila šíleně a vlásky sice má,ale opravdu málo ![]()
U nás to byl pravý opak ![]()
U Kubíka mě pálila žáha snado od samého začátku až do konce těhu a byl plešounek ![]()
A u Karolínky vůbec nic a z porodnice jsme si domů nesli malého hároše ![]()
Pro porovnání-kamarádku pálila žáha,ale jen fakt malounko a ke konci těhu.
a mě vůbec a měl vlasů hodně. TO asi pravda nebude
takže si holt ještě nějaký týden budeš muset počkat, než se dovíš, jak bude mimi vypadat. a já ještě hooodně týdnů ![]()
U mně to zrovna neplatilo. Žáha pálila o sto šest a narodil se nám plešounek ![]()