Mimodelozni tehotenstvi

Anonymní
13.7.10 19:04

mimodelozni tehotenstvi

Dobry den chtela bych vas poprosit o radu kdybych byla tehotna mimodelozne ukazali by se na testu take dve carky a nebo to na tehotenskem teste nezjistim? Moc dekuji za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
759
13.7.10 19:07

Ahojky.....na těhu testu by se ti objevili myslím nomálně dvě čárky…nejsem teda zkušená ale myslím, že jo.Máš obavy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.7.10 19:20

Ahoj. i při mimoděložním těhotenství se vylučuje HCG, které způsobuje pozitivní test. Je důležité, aby HCG správně stoupalo a to se pozná z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
13.7.10 19:43
Anonymní píše:
Dobry den chtela bych vas poprosit o radu kdybych byla tehotna mimodelozne ukazali by se na testu take dve carky a nebo to na tehotenskem teste nezjistim? Moc dekuji za odpovedi
  • Já jsem po mimoděložním a dvě // se mi ukázaly úplně krásně , ale bohužel to nedopadlo tak jak já jsem si myslela a nevěřila jsem tomu, že zrovná já bych toto mohla mít.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.10 19:51

Tak na testu se ti // objeví (nebo by měly, protože při mimoděložním máš normálně HCG). Měla jsem mimoděložní, žádné bolesti, HCG vysoké a trošku jsem špinila. Nakonec mimoděložní objevili. Jinak další projevy jsou křeče v podbřišku a krvácení (třeba i mírné).

• Citovat
  • Upravit
3929
13.7.10 19:56
Anonymní píše:
Tak na testu se ti // objeví (nebo by měly, protože při mimoděložním máš normálně HCG). Měla jsem mimoděložní, žádné bolesti, HCG vysoké a trošku jsem špinila. Nakonec mimoděložní objevili. Jinak další projevy jsou křeče v podbřišku a krvácení (třeba i mírné).

- přesně takhle jsem to měla já - každý týden do špitálu na hlídačku a pak nic .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
13.7.10 20:08

taky sem mela krásné // na testu, hcg rostlo ukázkově, žádné bolesti, jen krvácení typu ms, občas se mi teda jakoby zamotalahlava..ale přiklánela sem to chřipce, zjistilo se to tesne před prasknutím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
13.7.10 20:21
petra.lovosice píše:
taky sem mela krásné // na testu, hcg rostlo ukázkově, žádné bolesti, jen krvácení typu ms, občas se mi teda jakoby zamotalahlava..ale přiklánela sem to chřipce, zjistilo se to tesne před prasknutím

Já to asi před prasknutím neměla - protože mě fakt hlídali - každý týden na krev a hcg si dělalo co chtělo - jednou nízké pak moc vysoké - já jsem teda pořád špinila i když chvíli jo a pak zase nééé - nic mě nebylo ani špatně ale pořád jsem byla šíleně unavená - a jeden jsem teda špinila hodně - tak jsem hned jela a už si mě tam nechali a frčela jsem na sál . 7 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.10 21:34

My si s manzelem hrozne prejem miminko a uz jsem si prosla dvakrat zaml.teh.,tak mam hroznej strach co me jeste nepotka proto ty obavy. Už mam tři dny spozdeni,tak jsem myslela,ze budu tehulkou,ale test je negativni,tak jsem mela strach,aby to nebylo mimodelozni. Moc vam dekuji za rady jste hodne

• Citovat
  • Upravit
3929
14.7.10 19:21
Anonymní píše:
My si s manzelem hrozne prejem miminko a uz jsem si prosla dvakrat zaml.teh.,tak mam hroznej strach co me jeste nepotka proto ty obavy. Už mam tři dny spozdeni,tak jsem myslela,ze budu tehulkou,ale test je negativni,tak jsem mela strach,aby to nebylo mimodelozni. Moc vam dekuji za rady jste hodne

jo jo moc ti rozumím - já si to prožila před třemi měsíci a můžu ti říct , že ještě teď z toho nejsem úplně venku !! a te´d mám strach aby to nebylo po druhé to samé - chci moc otěhotnět a nechci kvůli strachu !!! jinak mimíska si moc přejem !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
14.7.10 19:25
Lendík27 píše:
petra.lovosice píše:
Já to asi před prasknutím neměla - protože mě fakt hlídali - každý týden na krev a hcg si dělalo co chtělo - jednou nízké pak moc vysoké - já jsem teda pořád špinila i když chvíli jo a pak zase nééé - nic mě nebylo ani špatně ale pořád jsem byla šíleně unavená - a jeden jsem teda špinila hodně - tak jsem hned jela a už si mě tam nechali a frčela jsem na sál . 7 tt.

leník tak u mě to bylo tím že sem byla na revizi s jedním a druhé se přišlo že je ve vejcovodu ale až za dalších 12 dní od revize…jinak mám o tom napsané i deníčky které najdeš na profilu umě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
14.7.10 19:36
petra.lovosice píše:
Lendík27 píše:
petra.lovosice píše:
leník tak u mě to bylo tím že sem byla na revizi s jedním a druhé se přišlo že je ve vejcovodu ale až za dalších 12 dní od revize…jinak mám o tom napsané i deníčky které najdeš na profilu umě

Tak to mi je líto - nechápu proč ty mršky nemůžou zaplout tam kam by měly hned . mě dr. povídal , že pokud po druhé otěhotním , může to být znova mimoděl., ale tyky nemusín a to už mě asi lajzne a povezou mě někam jinam než domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
14.7.10 19:43

Deníček pěkný ,ale smutný - já toto moc číst nemůžu hrozně u toho brečím. Ale věřím , že se vám to povede - ty máš aspoň jedno dítko , ale já zatím žádný . Jen můj přítel 2 kluky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
15.7.10 06:16

leník já si takyříkám že mám aspon to jedno, které se ani nevíme jak udrželo,jinak po tom mimodeložním mi ovuluje pořád strana kde vejcovod není, tak je to zase menší šance, alepřes hormony se chytla i ta druhá..a když už se povede tak sezase neudrží, …asi už nám není přáno…a uvidíš že časem se vám taky povede…ato žemužeš mít i druhou stranu mimodeložní se stát taky muže…děje seto i holkám u mimotelníhooplodnení..ivf..já bylav unoru ještenalaparce na pruchodnosti zbyleho. vejcovodu.tak mi odstranily srusty abych mohla jít na inseminaci..tak uvidíme jak to budedál
držím všem palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
16.7.10 18:20

Právě toho se bojím , že to budu mít zase - ale doufám že se tak nestane -. Vám přeji hodně štěstíčka a´t se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí