Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojte vsetci…mala by som taku prosbu,ak je niekto medzi vami ktora uz ma tri deti cisarem?…prve dieta sa mi narodilo cisarem v 1999, druhe tez cisarem 11/2009, a radi by sme s partnerom skusili este jedno miminko…vie mi niekto poradit,za aky cas za poslednym tehotenstvom sa mozme o to pokusat, a ci treti cisarsky porod nie je nebezpecny?..vopred vam dakujem
Ahoj, neporadím z vlastní zkušenosti, ale znám maminku, která má děti 5,5roku, 3 roky a 1,5 roku. Všechny 3 císařem a vím, že při posledním mimi si doktor manžela pěkně podal, protože prý je to riskantní otěhotnět takhle brzy a ještě k tomu když rodila císařem. Myslím, že říkal min.2 roky počkat, lépe i dýl.
No myslím, že by ses o tom měla poradit s gynekologem.Raději tam zajít než riskovat.Ale držím palečky ![]()
dakujem velmi pekne za odpoved…no to by som asi ani ja nemala riskovat, pretoze mam problemy aj s cievami…
dakujem ti pekne,ze mi drzis palecky…ty uz mas deticky alebo cakas mimi?
vlastne prepac,pozerala som tvoj profil a vidim ze jedneho anjelika uz mas a druheho prave cakas…a vies,ze keby moje druhe mimi bol chlapecek,tak by sa ties volal Alexej?..je to pekne…ale je to holcicka a menuje sa Sofie Lilly…takze aj ja ti velmi drzim palce,nech ti to vsetko dobre dopadne…aby ste boli zdravi a stastni
![]()
vlastne uz 8 mesiacov mam za sebou, takze este rok a pol este pockame…a s lekarkou sa tiez poradim…ale viete, chcela som pocut skusenosti a nie len to co lekari vravia, ze by malo byt…
![]()
Ahoj,
kamarádka v zimě porodila císařem 4. dítě. Nejstaršímu bylo 7. Ale musela si najít gyndaře, kterej by do toho šel.
adrine píše:dakujem ti pekne,ze mi drzis palecky…ty uz mas deticky alebo cakas mimi?
Jedno už mám doma a druhý čekám. ![]()
Alexej je krásné jméno…vybrali sme ho proto že na jeho svátek sme právě s manželem zjistily že je to kluk jako BUK..
…určitě se poraď a pak nám kdyžtak napiš.