Mimořádný přídavek na dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mimořádný přídavek na dítě
Dobrý den,
chci se zeptat, zda již někomu přišel mimořádný přídavek na dítě (5000 Kč), když žádal poprvé? Děkuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Někomu jistě už přišel, kdo žádal dříve. Jinak mají na vyřízení a vyplácení 30 dní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mithiela píše:
Dobrý den,
chci se zeptat, zda již někomu přišel mimořádný přídavek na dítě (5000 Kč), když žádal poprvé? Děkuji za odpověď
Bohužel je zde tento dotaz každý den. Jako každý příspěvek, vše má svůj čas, ale každý se dočká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano někomu už prisel a jak žádal poprvé? Poprvé snad žádal každý ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale ale, další socka. ![]()
Už jsem se bála, že se tady dnes nikdo nezeptá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice jasně, každý samoživitel je hned socka! A každý kdo je anonymně na netu je kretén silný v kramflecích! Asi tak. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina když to nechápete, tak nekomentujte. Ten kdo žádá pravidelně, tomu přišel už automaticky a nemusel žádat. Asi tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mithiela píše:
@Kriss Tina když to nechápete, tak nekomentujte. Ten kdo žádá pravidelně, tomu přišel už automaticky a nemusel žádat. Asi tak.
O mimorandy prispevek se pravidelne nezada. To by pak nebyl mimoradny.
- Citovat
- Upravit
@Yorkmut ježiš, ale kdo žádá každé tři měsíce, dostal i mimořádný a nemusel žádat ani čekat 30 dní. Známá to tak má a už ho dostala. Já žádala mimořádně, tak prostě mě zajímalo, jestli už ho někdo dostal. Tady se na něco zeptat, je jak píchnout do vosího hnízda. Nechápu, co to s lidmi poslední dobou je!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz uz tady je dalsi diskuze… co si za ty penize poridite? V mem okoli nevidím nikoho, kdo by je potřeboval a presto o ne žádají… kamarádka za to poleti do Londyna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mithiela píše:
@Yorkmut ježiš, ale kdo žádá každé tři měsíce, dostal i mimořádný a nemusel žádat ani čekat 30 dní. Známá to tak má a už ho dostala. Já žádala mimořádně, tak prostě mě zajímalo, jestli už ho někdo dostal. Tady se na něco zeptat, je jak píchnout do vosího hnízda. Nechápu, co to s lidmi poslední dobou je!
Protože je to tu, bohužel, denně. Nežádal ten, kdo měl Přídavek na dítě v červenci, tak mu to automaticky přišlo. Kdo ne, žádal o MIMOŘÁDNÝ příspěvek zvlášť.
Chápu, že kdo má nárok, chce peníze co nejdříve. Ale pořád je na to měsíc, tak když žádám, mám snad i základní info. A jestli to Anče přišlo už za týden a Máně za tři týdny, má to na něco vliv?
Kdyby to nepřišlo po měsíci, dotaz pochopím ![]()
Příspěvek upraven 28.08.22 v 13:13
- načítám...
- Citovat
- Zmínit