Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Ahoj, líbí se nám oslovení Mína, ale přijde nám na oficiální variantu příliš domácké. Chtěla bych znát váš názor na to, které jméno vám přijde nejméně zvláštní - Hermína, Vilemína, nebo Vilhelmína? Nebo víte ještě o jiné variantě?
Mám v okolí Amalii. Říkají ji Amina/ Mína. Ale Amalek je teď až moc. Za me asi Vilemina
@Anonymní píše:
Ahoj, líbí se nám oslovení Mína, ale přijde nám na oficiální variantu příliš domácké. Chtěla bych znát váš názor na to, které jméno vám přijde nejméně zvláštní - Hermína, Vilemína, nebo Vilhelmína? Nebo víte ještě o jiné variantě?
Jasmína
Znám jednu malou Mínu, slaví svátek na Hermínu, prý je to prave z tohoto jména. Tak mi dává smysl prave ta Hermína
a přijde mi z vašeho vyberu i nejhezčí ![]()
Mně se líbí Malvína (jednu znám) nebo ta Hermína (to je trochu Hermiona
). Vilemína mi přijde taková moc exotická, tu bych já za sebe nedala.
Jasmína se mi nelíbí, kór kdyby holčička byla pořízek. Dcera má takhle spolužačku Floru, kterou já vidím jako něžnou vílu, éterickou blondýnku… a ona Flora je tmavovlasá, trvá si na krátkém sestřihu a je taková statná: ne při těle, ale celkem vysoká, má široká ramena, trochu klučičí postavu bez výrazného pasu a tak.
Příspěvek upraven 28.05.22 v 22:32
@Slečna Ferka píše:
Mně se líbí Malvína (jednu znám) nebo ta Hermína (to je trochu Hermiona). Vilemína mi přijde taková moc exotická, tu bych já za sebe nedala.Jasmína se mi nelíbí, kór kdyby holčička byla pořízek. Dcera má takhle spolužačku Floru, kterou já vidím jako něžkou vílu, éterickou blondýnku… a ona Flora je tmavovlasá, trvá si na krátkém sestřihu a je taková statná: ne při těle, ale celkem vysoká, má široká ramena, trochu klučičší postavu bez výrazného pasu a tak.
A zrovna taková holčička by mi k Flore seděla, to jméno je docela tvrdé ![]()
https://youtu.be/9viNDIvkh2c ses si jistá?
Příspěvek upraven 28.05.22 v 21:29
Moje babička měla kamarádku Minku a byla to tuším Ludmila
![]()
Jinak mně se líbí ta Jasmína ![]()
Znam Jasmínu, které se říká Mína a Miu, které nevím proč říkají také Mína.