Mína - jak pojmenovat

Anonymní
28.5.22 20:58

Mína - jak pojmenovat

Ahoj, líbí se nám oslovení Mína, ale přijde nám na oficiální variantu příliš domácké. Chtěla bych znát váš názor na to, které jméno vám přijde nejméně zvláštní - Hermína, Vilemína, nebo Vilhelmína? Nebo víte ještě o jiné variantě?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Yorkmut
28.5.22 20:59

Jasmína

• Citovat
  • Upravit
18640
28.5.22 21:04
@Anonymní píše:
Ahoj, líbí se nám oslovení Mína, ale přijde nám na oficiální variantu příliš domácké. Chtěla bych znát váš názor na to, které jméno vám přijde nejméně zvláštní - Hermína, Vilemína, nebo Vilhelmína? Nebo víte ještě o jiné variantě?

Mám v okolí Amalii. Říkají ji Amina/ Mína. Ale Amalek je teď až moc. Za me asi Vilemina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65357
28.5.22 21:05

Malvína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
28.5.22 21:06
@Anonymní píše:

Jasmína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
28.5.22 21:07

Znám jednu malou Mínu, slaví svátek na Hermínu, prý je to prave z tohoto jména. Tak mi dává smysl prave ta Hermína :nevim: a přijde mi z vašeho vyberu i nejhezčí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
28.5.22 21:14

Jasmína :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
28.5.22 21:19

Znám 2 Jasmíny, co se jí říká Mína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
28.5.22 21:21

Mně se líbí Malvína (jednu znám) nebo ta Hermína (to je trochu Hermiona :mrgreen: ). Vilemína mi přijde taková moc exotická, tu bych já za sebe nedala.

Jasmína se mi nelíbí, kór kdyby holčička byla pořízek. Dcera má takhle spolužačku Floru, kterou já vidím jako něžnou vílu, éterickou blondýnku… a ona Flora je tmavovlasá, trvá si na krátkém sestřihu a je taková statná: ne při těle, ale celkem vysoká, má široká ramena, trochu klučičí postavu bez výrazného pasu a tak.

Příspěvek upraven 28.05.22 v 22:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
28.5.22 21:21

Dominika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
28.5.22 21:27
@Slečna Ferka píše:
Mně se líbí Malvína (jednu znám) nebo ta Hermína (to je trochu Hermiona :mrgreen: ). Vilemína mi přijde taková moc exotická, tu bych já za sebe nedala.Jasmína se mi nelíbí, kór kdyby holčička byla pořízek. Dcera má takhle spolužačku Floru, kterou já vidím jako něžkou vílu, éterickou blondýnku… a ona Flora je tmavovlasá, trvá si na krátkém sestřihu a je taková statná: ne při těle, ale celkem vysoká, má široká ramena, trochu klučičší postavu bez výrazného pasu a tak.

A zrovna taková holčička by mi k Flore seděla, to jméno je docela tvrdé :D

• Citovat
  • Upravit
2598
28.5.22 21:28

Hermína je krásné. A Jasmína a Malvína též ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
28.5.22 21:28

https://youtu.be/9viNDIvkh2c ses si jistá?

Příspěvek upraven 28.05.22 v 21:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
28.5.22 21:29

Moje babička měla kamarádku Minku a byla to tuším Ludmila :nevim: :D

Jinak mně se líbí ta Jasmína :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15226
28.5.22 21:29

Znam Jasmínu, které se říká Mína a Miu, které nevím proč říkají také Mína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze