Jméno Ema, Emilie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.5.22 11:42

Jméno Ema, Emilie

Které se vám líbí víc. Ema nebo Emilie?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4215
23.5.22 11:51

Já nevím, před 10 lety jsem chtěla Emmu, ale neprošla v rodině a tak nějak jsem na ní netrvala. Teď jsem ráda, protože je přeemičkováno, u nás na vesnici jsou dvě Emy + jeden pes. Emilie se mi v základním tvaru líbí, ale Emilka už ne a jestli to pak bude ve zkratce další Ema… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
23.5.22 11:53

Emiček je všude bambilion, je to krasne jméno, ale jak ho je všude moc, tak už je mi docela protivny.
Emilie je pekne, jednu máme v rodině, ale stejne se ji nakonec říká Emi, Emo, Emčo :think: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.22 11:56

Já mám doma Emu. Dcera svoje jméno má ráda, dokonce ani ve školce ani ve škole nebyl problém s tím, že by jich bylo ve třídě víc (přesto, že to před 9 lety, kdy se narodila, bylo jméno poměrně často dávané).
Emílie se mi taky líbí. Asi bych volila podle příjmení - pokud máte dlouhé, tak Emu, pokud naopak krátké, tak Emílii.

• Citovat
  • Upravit
9275
23.5.22 11:57

Ema nebo něco jiného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
23.5.22 12:02

Emu jsem chtěla, ale je jich opravdu všude plno.

Emílie je hezké, ale ty zdrobněliny se zase blíží Emě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14692
23.5.22 12:13

Kdybych si nutne musea vybrat z techto dvou, tak Emilie. Ale nelibi se mi ani jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
23.5.22 12:13

Emilka :srdce: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
23.5.22 12:18

Ani jedno :nevim:
Na Em(m)y mám už s jejich četnosti alergii :roll: Emilie se mi nelíbí a s největší pravedopodobností z ni stejně bude dalsi Ema :D
Jen v mem okolí znám 5 holčiček Ema/ Emma a 2 Emilie. Treba se to liší od kraje, ale tady (Praha, Střední Čechy ) je to fakt masovka. Od mimin po děti na základce.

Ovšem sto lidí, sto chutí, tyhle jména se porad dávají dost často, takže spousta lidí má opačný názor :lol: Chápu, ze ne každýmu ta četnost musí vadit.

Ve finále je důležitý, aby se to líbilo vám, na názoru ostatních lidi nezáleží …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
23.5.22 12:19

Emilka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.22 12:23

Děkuji za názory :)
U nás je právě hodně Elišek, Rozárek
A Emu, Emilii neznám vůbec žádnou :)
Já chtěla Emu a muž chce spíš Emilii :) takže když se Emilii bude říkat Emi, Ema tak mě to vůbec vadit nebude :)
Ale chtěla jsem se i podívat na názory ostatních :) takže děkuji :)
Doma už jednu holčičku máme a je to Viktorie :)

• Citovat
  • Upravit
14692
23.5.22 12:30

Pripadne bych dala Emily. Ta se mi libi. Toto jmeno dali kamaradi, tatinek chtel Emu, maminka Ellu. Takze to spojili do Emily a rikaji ji Eli. Ano, dalsi masovka. Ale mne masovost jmena nevadi. Ale Ema ani Emilie se mi proste nelibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
23.5.22 12:34

Taky máme Emu, u nás znám včetně té mé 2.
Emílie pěkné, ale Emilka už tak moc ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
23.5.22 12:40
@Anonymní píše:
Děkuji za názory :)
U nás je právě hodně Elišek, Rozárek
A Emu, Emilii neznám vůbec žádnou :)
Já chtěla Emu a muž chce spíš Emilii :) takže když se Emilii bude říkat Emi, Ema tak mě to vůbec vadit nebude :)
Ale chtěla jsem se i podívat na názory ostatních :) takže děkuji :)
Doma už jednu holčičku máme a je to Viktorie :)

Jéé, tu jsem taky chtěla, ale prostě mi pořád znělo to Viktorka u splavu. Nakonec jsou u nás na vsi 2 Viktorie, takže by to taky nebyla výjimka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.5.22 12:50

Emu ani Emmu bych nedala právě proto, že jich je milion a někdy se píše s jedním a někdy se dvěma, nechtělo by se mi pořád to zdůrazňovat.. Emílie naopak se mi líbí hodně, chtěla jsem ji pro dceru taky, ale manžel vetoval s tím, že Milku fakt ne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze