Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Viktorie, Vanda, Vanesa, Valentyna
Kluk je asi jedno.
Příspěvek upraven 13.05.22 v 10:39
Mě by se libilo další s V..Verunka, Vanda..kluka Vilém Vítek
Kluk určitě Vilém, to je krásné 🙂. Holčička mě jako první napadla Lea nebo Leontýna. K Viole by se hodila i Meda.
@K92 Vilém se mi taky strašně líbí, ale manžel nesouhlasí
snaží si prosadit Vojtěcha ![]()
Meda je zajímavé jméno, ještě jsem ho teda neslyšela ![]()
@KimL Valentýna by asi nešla k Valerii. Na Valerii voláme Valí babičky Valčo a Valentýna je taky Valča ![]()
Sedí mi tam Viktorie či Viktor v případě kluka. Prostě Viky tak či tak.
@Anonymní píše:
@K92 Vilém se mi taky strašně líbí, ale manžel nesouhlasísnaží si prosadit Vojtěcha
Meda je zajímavé jméno, ještě jsem ho teda neslyšela
my máme v okolí 2 Medy, kdybys netrvala na V, tak je to moc hezké jméno
a ted dost oblíbené
a ještě asi obliba stoupne, nedávno umřela Meda Mládková
@Anonymní píše:
@K92 Vilém se mi taky strašně líbí, ale manžel nesouhlasísnaží si prosadit Vojtěcha
Meda je zajímavé jméno, ještě jsem ho teda neslyšela
Vojtěcha neee, ten je na každým rohu. Dejte Viléma nebo Vítka. Jinak bacha na to aby se vám to nepletlo (ono se to bude plist, i když budou na jiné pismeno, ale takhle tuplem)
Mne se od V líbí asi jen Veronika, to je super. Nesedí mi teda k Valerii a Viole, ale to je tak nejak jedno. Znám sourozence Lilly a Richarda, Olivii a Josefa… tak proč ne Violu a Veroniku. Nebo ještě Vanda. I kluka jednoznačně Václav, ale to nejspíš nebude vás šálek kávy, takže třeba Viktor, to je taky pěkný.
Ahoj, hledám tady isnpiraci na jména pro dvojčata. U první dcery jsme vybírali Mezi Valerii a Violou. Nakonec jsme dali Valerii a teď bychom chtěli, ať jedno z dvojčat je právě Viola, ale nenapadá nás další jméno? Pohlaví druhého z dvojčat nevíme, nechtěli jsme vědět ani jedno pohlaví, ale doktor se prerekl, nakonec se to teda snažil zakecat, ale marně. Takže bychom teda potřebovali inspiraci na holčičí i klucii jméno k dvojčeti Viole. Starší dcera je Valérie, takže obě holky na V.
Anonym kvůli odhalení pohlaví jednoho z dvojčat (rodině jsme to neřekli, protože jméno Viola je jim všem dost proti srsti a snažili by se nás ukecat… Takhle si aspoň ušetříme neustále připomínky)