Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,
Chtěli bychom pro holčičku jméno Stella, ale nějak nám to nejde přes pusu. Kdo máte doma Stellinku jak jí doma říkáte? 😊
Děkuji za odpověď 😊
Příspěvek upraven 03.05.22 v 13:19
Taky máme vybranou Stellu, pokud se narodí holka. Prostě Stellinka, přezdívky mých dětí nemají nic společného se jménem a předpokládám, že ani tentokrát to nebude jinak ![]()
@Hotaru píše:
Známí mají Stellu a říkají ji Elo.
to nechápu, proč jí teda rovnou nedali Ella, Ela, Elen
Stelča, Steluše, Steli, Steliana, Stelous fantazii se meze nekladou
( to jen okamžitě nápady )
Mi teda máme Estel,.to je odvozeny
ale občas jí říkáme Stelo, Stelinko, Stelíku ![]()
@RoSab píše:
Ahoj,Chtěli bychom pro holčičku jméno Stella, ale nějak nám to nejde přes pusu. Kdo máte doma Stellinku jak jí doma říkáte? 😊
Děkuji za odpověď 😊
Přezdívka je něco jiného než zdrobnělina. U Stelly stačí snad Stellinka nebo Stelli. Jestli se ti nelíbí základní tvar, tak vyberte jiné jméno, ne?
@Russet jméno se mi líbí, jen mi přijde že se nedá moc tvarovat 😂 uvažujeme ještě o jiném, ale chci si být jistá 😊
@RoSab Znám jednu Stellu a říká se jí narmalne, Stellinko, Stel, Steli. Není potřeba ke každému jménu vymyslet všelijaké patvary. Osobně bych nedala svému dítěti jméno které mi nejde přes pusu a měla bych pocit, že musím vymyslet přezdívku.
@jahuhudka píše:
Stelča, Steluše, Steli, Steliana, Stelous fantazii se meze nekladou( to jen okamžitě nápady )
@jahuhudka píše:
Stelča, Steluše, Steli, Steliana, Stelous fantazii se meze nekladou( to jen okamžitě nápady )
jo a z tech tvých jsem si hned udělala Stalin ![]()
jinak mě se Stella líbí i jen tak ![]()
@welovefashion píše:
jo a z tech tvých jsem si hned udělala Stalin
jinak mě se Stella líbí i jen tak
Taky mě napadl Stelingrad
ale to bych chudáčku dítěti neudelala