Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zbyly nám k vyberu tato dvě jména. K příjmení jdou obě. Líbí se mi také obě, ale není to takové, ze ný to úplně rezonovalo. Karin je zajímavé, ale Nela lépe ohebné, jen jich bývalo docela hodně…
@NikaXS No, líbí se mi víc Nela, ale Karin taky není špatné jméno. Karin neznám ani jednu.
Ja bych dala Karin, ale mam osobni kriteria, ze ve jmene chci R a chci, aby bylo co nejmene davane. Coz Karin splnuje. Ale nevim, jestli jsem uplne povolana se k tomu vyjadrovat
.
Mne se líbí více Karin, ale nevím jak s oslovováním. Jako Kari a Karinko mi přijde divné, ale je to asi o zvyku ![]()
Nel je hrozně moc a k tomu každý druhý čokl.. Karin zní lépe ![]()
@Markéta188 píše:
Mne se líbí více Karin, ale nevím jak s oslovováním. Jako Kari a Karinko mi přijde divné, ale je to asi o zvyku
Kari Karinka, Neli Nelinka, to je stejny typ zdrobnelin. Mne se vic libi Karin. Meli jsme jednu ve skole, rikalo se ji normalne Karin nebo Karco.
@NikaXS píše:
Zbyly nám k vyberu tato dvě jména. K příjmení jdou obě. Líbí se mi také obě, ale není to takové, ze ný to úplně rezonovalo. Karin je zajímavé, ale Nela lépe ohebné, jen jich bývalo docela hodně…
Karin určitě. Zajímavý, ne tak obvyklý, na něco do sebe.
Nel je moc, blbě se to skloňuje, to jméno je takový nijaky
Proste jedno z kategorie Sofie, Mia, Nela, Ela, Emma …, to je ted každá druhá holcicka.
Zase tady nabízí to prase své inzeráty, už ho prosím někdo natrvalo zablokujte!