Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Důležité je, jestli se líbí vám a jestli ho chcete. Názory ostatních jsou irelevantní.
Některým se to nebude líbit, jiným jo a jiným to bude úplně šumák ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky mysleli jsme si že čekáme holčicku ale dneska na genetice potvrzený chlapeček chtěla sem se zeptat co říkáte na jméno Samuel Vrba? Jediné jméno na kterém se shodneme
No za me Samik, Sebik, Sofinka nebo Mata/Maty je otřesné všechno bez ohledu na příjmení, ale jestli ti to pomůže
jestli se vám libi, tak ji dejte, vy ho budete mít doma. V te záplavě se ztratí a nikomu to neprijde divne
Mně s eto jméno opravdu nelíbí, zvlášť s tím příjmením. Ale zase žádná katastrofa to není.
Mně se to líbí
na ostatní nekoukejte, hlavně se to musí líbit vám
Samuel jako takovy je OK, ale k Vrbovi se mi to osobne moc nehodi. Ale dulezite je, ze se libi vam. ![]()
Já si vždy vzpomenu na maminku, která na chlapečka volala “Samečku, pojď jdeme domů za holkama” a mám jasno ![]()
Nelíbí se mi to, jako nějaký sameček
a ještě k českému příjmení ![]()
Kdyz je to jedine jmeno, na kterem se shodnete, libi se vam obema, tak ho dejte. Kdyz ti tu lidi napisou, ze se jim jmeno nelibi, pujdes za manzelem s tim, ze lidi na emiminu pisou, ze to neni pekne jmeno? Jeste chapu, kdyz tu nekdo napise 2 jmena mezi kteryma se rozhoduje. Ale vy jste se shodli na jmene tak co zalezi na tom, co tu kdo napise. Az to dite bude ve skolce, nikdo nebude resit, jestli se jmeno hodi/nehodi k prijmeni nebo jestli se jim libi nebo ne, kazdy to prijme uplne v pohode ze jejich dite chodi do skolky se Samuelem Vrbou ![]()
@uztobude píše:
Já si vždy vzpomenu na maminku, která na chlapečka volala “Samečku, pojď jdeme domů za holkama” a mám jasno
Mě se jméno Samuel moc líbí, k příjmení asi úplně neladi, ale nevadí ![]()
@uztobude píše:
Já si vždy vzpomenu na maminku, která na chlapečka volala “Samečku, pojď jdeme domů za holkama” a mám jasno
Ahojky mysleli jsme si že čekáme holčicku ale dneska na genetice potvrzený chlapeček chtěla sem se zeptat co říkáte na jméno Samuel Vrba? Jediné jméno na kterém se shodneme